Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Párkapcsolat mellett normális a fellángolás?
3 éve élek párkapcsolatban. Nincs már meg az a szikra, de szeretem a páromat, ő a mindenem. Tegnap óta furcsán érzek egy srác iránt, nem szerelem, csak szaporán dobog a szívem ha rágondolok, és gyakorlatilag azóta rágondolok, persze gyötör a bűntudat. Amúgy is labilis a lelkiállapotom anyum halála miatt, hiányzik ez nekem?:( Pár napja még azon gondolkodtunk a párommal, hogy szeretnénk majd évek múlva gyereket, de most per pill nem tudnék a párom szemébe nézni és őszintén kimondani, hogy szeretem. Mi ez a hülye érzés, és legfőképp mikor múlik el?
Éreztem már egyszer így tanárom iránt, de kb 3 nap és elmúlt, de az ugye tabu volt, mivel tanár, de ez a srác velem egyidős...azért félek, hogy netán komolyabban belezúgok. Teljesen össze vagyok zavarodva, be vagyok pánikolva:(
elöfordul, majd elmúlik, vagy nem...
vagy megcsalod a párod, vagy nem...
minden TÖLED függ!
huhaa....ez a próbálom elkerülni, elég "szarul" hangzik!
a sokan mondták már-ral nem azt akartam mondenai, hogy TE megcsaltad öt, vagy forditva, hanem mindössze azt, hogy volt már ilyen a történelemben, hogy ezt mondták, és lásd, mi lett a vége.....?!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!