Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mi a véleményetek arról ha a párotok megtiltja, hogy elmenj nélküle szórakozni? Ez normális viselkedés egy kapcsolatban?
A kapcsolatok alapja a bizalom. Az ember megbízik a párjában, ha buliba is megy, nem fogja magát szétkratni. Ez elég alapvető szerintem.
Máskor ugyan mit fog megtiltani? Nehogy boltba ne mehess a megkérdezése nélkül.
(ja. hajítsd ki a francba, a kérdésre válaszolva)
Én sem akarok hogy a párom nélkülem menjen el bulizni. Még velem sem szeretem, mert egy méterre nem mehetek arrébb, egyből minden gyökér rámászik és flörtölni akar vele. S mint tudjuk a nők hogy kezelik ezt részegen..."hihihi...csak beszélgetni akart,nincs abban semmi rossz" Persze, beszélgetni :D
Sosem tiltom meg, de ha megkérem és elmagyarázom neki, hogy ez miért nem jó nekem és nem érti meg, akkor ott valami nagy gáz van.
Azért nagyon bírom, hogy itt mindenki rögtön "dobd ki" "hajítsd ki" válaszokkal jön.
Azért a helyzet ennél bonyolultabb, én is féltékeny típus vagyok, és mondják a kapcsolat alapja a bizalom, de ha nekem ez csak k*rva nehezen jön? nem tehetek róla, most akkor ne legyen kapcsolatom soha csak kúrjam a csajokat? :D Ezek ellenére mégsem tiltom meg barátnőmnek, hogy külön bulizzon, mert nem akarom, hogy bekorlátozva érezze magát, inkább végigszenvedem azt az estét vagy haverokkal elmegyek bepiálni :D (bár akkor is végig idegeskedek...). Amúgy múltkor ő mondta, hogy nem is szeret nélkülem bulizni mert unalmas (én is így gondolom, csajozás nélkül nekem is unalmas :D) és ha azt mondom ne menjen külön nem megy, de mint leírtam nem fogom ennyire korlátozni..
20/f
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!