Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ez normális viselkedés a barátomtól?
Tegnap, tegnapelőtt is a barátjával volt. Söröztek. Ma reggel kérdeztem tőle, hogy találkozunk-e este, mert már egy hete nem láttuk egymást, meg úgyis el akarok neki mesélni valamit. Azt mondta, oké. Erre most kérdezem, hogy akkor mikor találkozunk, már felöltöztem, ő meg mondja, hogy "bocsi kicsim, a barátommal megyek sörözni". Hát ez normális? Lepasszol a barátja miatt. Ráadásul múlt héten kérdeztem, hogy eljön-e velem valahova, ő meg elkezdi, hogy sajnos nem ér rá. Kérdezem "miért, mit csinálsz?" Erre ő: "mindegy, nem lényeg". Aztán végül mondta, hogy ezzel a barátjával lesz. Komolyan, mintha a felesége lenne vagy nem tudom. De ilyen álszent stílusban közli, hogy már megígérte neki, mégsem mondhatja le. Hát, kb röhögtem. Ez normális dolog, úgy őszintén? Most meg szó nélkül lelépett msn-ről.
17/L
Lássuk be, nem igazán törődőik veled, ez nem normális hozzáállás egy párkapcsolatban, pláne, ha már napok óta nem is találkoztatok, ráadásul ha megígéri, hogy talitok, és ehelyett inkább a haverral való sörözést választja...
Javaslom, hogy ülj le vele, ( már ha hajlandó lesz találkozni veled...) és beszélgess el vele, hogy hogyan is látja a kapcsolatotok jövőjét, mert ha így viszonyul továbbra is a dolgokhoz, akkor majd találsz magadnak olyat, aki értékeli, ha minél több időt tölthet veled.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!