Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ez normális viselkedés a barátomtól?
Tegnap, tegnapelőtt is a barátjával volt. Söröztek. Ma reggel kérdeztem tőle, hogy találkozunk-e este, mert már egy hete nem láttuk egymást, meg úgyis el akarok neki mesélni valamit. Azt mondta, oké. Erre most kérdezem, hogy akkor mikor találkozunk, már felöltöztem, ő meg mondja, hogy "bocsi kicsim, a barátommal megyek sörözni". Hát ez normális? Lepasszol a barátja miatt. Ráadásul múlt héten kérdeztem, hogy eljön-e velem valahova, ő meg elkezdi, hogy sajnos nem ér rá. Kérdezem "miért, mit csinálsz?" Erre ő: "mindegy, nem lényeg". Aztán végül mondta, hogy ezzel a barátjával lesz. Komolyan, mintha a felesége lenne vagy nem tudom. De ilyen álszent stílusban közli, hogy már megígérte neki, mégsem mondhatja le. Hát, kb röhögtem. Ez normális dolog, úgy őszintén? Most meg szó nélkül lelépett msn-ről.
17/L
Nekem ilyen volt az exem, a barát, a barát, a barát ...
de nem egy barát több barát mindig volt vki !
OoOoOtt rontottam el, hogy én meg jó kislány létemre otthon ültem és TV-ztem, mint te és ezt ő nagyon jól tudta, biztos volt magában és bennem is,hogy nem csábulok el, nem dobom, mert vki többet törődik velem és meg is érdemlem , mert ki nem érdemelné meg ! Nyugodt volt, hogy otthon nem igazán tudok megismerkedni senkivel !
és én is azt tanácsolom, hogy járj egy a barátnőkkel,ülj be kávézni te is , sörözni, mozi , stb...és ha keres akkor beszéltek, ha találkozni akar egy-két találkát mondj le más program miatt !
Ha szeret akkor változtat a kapcsolatotokon, ha nem akkor meg hagyd és ismerkedj !
A barátnőket meg semmiképp ne hanyagold soha egy pasi miatt sem, mert ők azok akikre mindig számíthatsz !
21:40 vagyok.
Vegyél otthonra 2 rekesz remekül behűtött sört, hívja át a haverját, és sörözzetek 3asban.
mennyi ideje vagytok együtt?
és inkább sörözik, minthogy veled legyen és szexeljetek pl? netán meleg?:O
sztem vmi más csajjal is kavar...bocsi:S
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!