Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Van itt olyan lány, aki képes normális tanácsot adni nekem?
Kicsit hosszú lesz.
29 éves budapesti férfi vagyok, utóbbi időben nem igazán sikerül olyan lányt, társat találnom, akivel komolyabbra fordulhatna a helyzet.
Legutóbbi két alkalommal csúnyán átvertek. Nem sajnáltatni akarom magam, csak az ilyen nyomot hagy az ember személyiségén, az enyémen is.
(tanulság férfitársaimnak: sose bízz a lány jogsi-oktatójában:)) )
Amire vágynék, az egy teljesen átlagos, normális, kedves leány, akit a tenyeremen hordozhatnék. Nem a külső a legfontosabb - közhely, de nálam igaz- hanem az, hogy hasonlóképpen gondolkodjunk, legyen összhang, félszavakból is értsük egymást. Na, ez eddig nem sikerült. Pedig tudom, hogy nem lehetetlen:)
Nem vagyok könnyű eset, nem vagyok az a manapság menő "jó pasi", ugyanakkor tudok szeretni, nagyon is, képes vagyok kimutatni az érzéseimet. Fejben is "rendben" vagyok, diploma, jó állás, meg ami kellhet az élethez.
Hol tudnék olyan lányt megismerni, aki hasonló társat keres, mint én?
Nem tudom, de remélem sikerül. Szerintem ne a társkeresőt használd. Ahhoz hogy valaki nagyon jól ismerj, több időre van szükség.
Mit szeretsz csinálni a szabadidődben?
"(tanulság férfitársaimnak: sose bízz a lány jogsi-oktatójában:))"
Na ezt a sztorit asszem szívesen meghallgatnám :)
25/N
Nemár, aranyosak vagytok.. hogy milyen vagyok? Ezt nem tudom, komoly, ha kell, vidám, ha van miért:)
Hogy milyen vagyok? Nehéz ügy, nem vagyok buliba járós, ez sok lány szemében hátrány, ugye. Szeretem a kultúrát, meg tudok szólalni, ha a művészetek kerülnek szóba egy társaságban. Van, amikor meg ez hátrány:)
(én is külföldi sorozatokat nézek főleg, kicsit addiktív)
"teljesen átlagos, normális, kedves leány"
Ez alatt mit kell érteni? Mos főz takarít vagy való világot néz és szőke hercegről álmodik? Ha saját bevallásod szerint sem vagy könnyű eset, akkor hogy boldoguljon veled egy átlagos lány?
5-ös vagyok (no nem a lottó... :), bár lehet, hogy valakinek igen :D )
Ok, ez tiszteletre méltó tulajdonság, hogy még névtelenül sem árulod el mások necces történeteit.
Sebaj, fantáziám az hál'istennek van :))
És vezetni is tudok :P
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!