Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Kis mellű lányok, nincs önbizalomhiányotok, ha egy nagy mellű barátnőtök mellett vagytok, vagy strandra mentek együtt?
Figyelt kérdés
Engem néha zavar, mert strandon látom, hogy fiúk, lányok egyaránt megnézik a varátnőm alakját, nagy melleit. Néha úgy érzem magam mellette, mintha a tini kishúga lennék. Titeket nem zavar?2024. júl. 20. 09:23
11/25 anonim válasza:
Nem a nagy mellen múlik hogy kit néznek meg mert létezik olyan hogy aki kisebbel rendelkezik jobban néz ki mint akinek nagy
12/25 anonim válasza:
Nekem nem kicsi, 75/C, de van egy nagyobb mellű barátnőm. Sosem voltam rá irigy, sokkal kevésbé formásak, és az alakja sem a legnőiesebb. Nem csak a mellméret számít.
13/25 anonim válasza:
Nekem akkora mint két nagyobbacska pattanás, de soha sehol nem zavart, ezt dobta a gép.
14/25 anonim válasza:
Én sem vagyok irigy minek legyek az mert lehet valakinek F kosaras melle is ha mellette nem néz ki valami előnyösen de ha esetleg jobban néz ki akkor sem a melle miatt kéne irigykedni úgy hogy ez nem a méreten múlik
15/25 anonim válasza:
Az épp hogy látszik mérettől, a nagy sárgadinnye (nagyobb méret) méretűig minden női mell szép, s igen az összkép a lényeg! De minden lánynak és nőnek kívánom hogy legyen egészséges!
16/25 anonim válasza:
Kismell ugyanolyan szar mint a kis pénisz. Szerencsére nekem nagy pénisz jutott nagymellű barátnővel.
17/25 anonim válasza:
#16 nekem kismellű nőként eddig csak nagyfarkú sportos pasijaim voltak, szóval kösz, de nem szar ez xd
19/25 anonim válasza:
#14 vagyok attól hogy le lettem pontozva nem változott a véleményem 🤷♀️
20/25 anonim válasza:
Nincs. Mert az alakom jó és megfelelő hozzá a mellem is.
(ne írjaotk privit kösz)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!