Kezdőoldal » Szexualitás » Egyéb kérdések » Kis mellű lányok, nincs...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Kis mellű lányok, nincs önbizalomhiányotok, ha egy nagy mellű barátnőtök mellett vagytok, vagy strandra mentek együtt?

Figyelt kérdés
Engem néha zavar, mert strandon látom, hogy fiúk, lányok egyaránt megnézik a varátnőm alakját, nagy melleit. Néha úgy érzem magam mellette, mintha a tini kishúga lennék. Titeket nem zavar?
2024. júl. 20. 09:23
1 2 3
 1/25 anonim ***** válasza:
94%
Nem zavar. Kicsi mellem van, de az alakomhoz teljesen illik. És szeretem is őket... ;)
2024. júl. 20. 09:27
 2/25 anonim ***** válasza:
70%
De van, engem is zavar :D
2024. júl. 20. 09:44
 3/25 anonim ***** válasza:
22%
Engem is zavarna ha csaj lennék. Ha valahol megjelenik egy nagymellű nő akkor 50 méteres körzetben mindenki más láthatatlanná válik körülötte.
2024. júl. 20. 09:48
 4/25 anonim ***** válasza:
39%
Azt sem tudod, mi az az önbizalom.
2024. júl. 20. 09:51
 5/25 anonim ***** válasza:
85%
Engem nem szokott zavarni, ilyenkor arra gondolok, nekem nem kell mindig melltartót hordani ami azért nem kis előny, főleg nyáron. Meg amúgy is szép és formás is lehet egy picicici. 18L
2024. júl. 20. 09:56
 6/25 anonim ***** válasza:
46%
Hát nőként biztos zavarna. Egy nagy mellek nem nagyon lehet versenyezni es kis mellel.
2024. júl. 20. 09:58
 7/25 anonim ***** válasza:
52%
Imádom a kis mellű vékony csajszikat, a nagy mellű hidegen hagyna mellette.
2024. júl. 20. 10:15
 8/25 anonim ***** válasza:
84%
Nekem nagy melleim vannak és volt egy barátnőm, aki megkért, hogy ne cicikidobós ruhába menjek, mert mindenki az én mellemet nézi. Furcsálltam, mert nagyon ritka az, amikor nagyon kipakolnám őket. De őt zavarta, mert alig van melle.
2024. júl. 20. 10:40
 9/25 anonim ***** válasza:
100%
Engem is nagyon zavar. Viszont (állítólag) nekem meg szép a fenekem. Így kompenzálva érzem.
2024. júl. 20. 10:43
 10/25 anonim ***** válasza:
91%
Soha nem zavart. Nem ez számít, hanem az összkép. A nagymellű vékony barátnőm mellett is szinte mindig rám hajtottak a pasik a bulikban xD Mert nekem jobb az alakom (sokat sportolok, formás kerek a popsim meg ilyenek) és szebb az arcom. A legtöbb pasi nem mellfétises.
2024. júl. 20. 10:44
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!