Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért van az hogy 45 év felett a nők szinte csak szex nélküli kapcsolatot szeretnének.? Ha szexelnek is semmi tűz nincs bennük.. fontosak a programok a kikapcsolódás de szerintem a forró szex is hozzátartozik a kapcsolathoz. Miért megy ki a tűz?
Nagyon félek, hogy pár év múlva mi lesz velem. Hát én ezt nem akarom. MIndig is nagyobb étvágyam volt a szexben, mint a férjemnek. Örülök, ha a heti 1-2 alkalmat ki tudom tőle csikarni, plusz még legalább ugyanennyiszer elintézem magamat, hogy ne folyton ezen járjon az agyam. De ez, hogy ez lesz velem, ez megrémíszt.
Az mondjuk vigasztal, hogy végre összeérünk az igényekben. Hurrá, remek. Mégsem vigasztal.
31-es vagyok:
Csak azt nem értem soha, mikor ilyeneket hallok, hogy hová tűnik. Azt értem, hogy hormonálisan majd megváltozom és esetleg kevésbé igénylem.
DE:
Annyira jó érzés elmenni, vagy utána az egész testem feszülését, majd elnehezülését érezni, meg szexszagúan összebújni utána! Egy-egy jól sikerült este után még ha másnap eszembe jut, simán megbizserget még a gondolat is.
Szóval igazából egész egyszerűen nem éri meg elhagyni. Szinte biztos vagyok benne, ha valaki szereti ezeket az érzéseket, élvezi a szexet, mert ismeri a saját testét, tudja, hogyan juthat el a csattanóig, akkor még ha csökken is a libidója, akkor is szeretné érezni a végét.
Az a mondás meg, hogy evés közben jön meg az étvágy, az erre is igaz nálam. Ha véletlenül becsúszok egy plusz szex, hát alig bírok másra gondolni. Még többet akarok belőle.
Nem hiszem, hogy nimfomániás lennék. Egész egyszerűen imádom amit a testünk csinál velünk. Mindent meg fogok tenni, hogy minél tovább megmaradjak ilyennek.
35.
"A női libidót számos hormon befolyásolja, ilyenek a pajzsmirigyhormonok (T3, T4), az agyalapi mirigy hormonjai (pl. prolaktin), az FSH (follikuluszstimuláló hormon), az LH (luteinizáló hormon), illetve az ösztrogén és a progeszteron egyensúlya, a tesztoszteron, valamint a mellékvese hormonjai (pl. kortizol) is. Ezért van az, hogy ha valaki túl stresszes életet él (emelkedik a kortizol szintje a vérben), menopauza után (csökken az ösztrogén szintje) vagy pajzsmirigy-alulműködés esetén is csökken a nemi vágy. Ugyanakkor nem mindig van számokban mérhető oka a női libidó csökkenésének, pszichológiai eredetű is lehet a változás"
A szerotonint, dopamint még nem is említették. Ez egy nagyon bonyolult rendszer.
Van olyan jellegű változás, hogy a szex még a legtávolabbi gondolataidban sem fog előfordulni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!