Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szerintetek hol érdemes Székesfehérváron ismerkedni?
Sziasztok, 25 éves fiatal vagyok, és pályakezdő friss diplomásként nemrég költöztem a városba. Minden szép és jó lenne, de a munkatársaimon kívül nem nagyon ismerek senkit a városban, és barátnőm sincs, szeretnék barátokat és elsősorban társat találni magamnak, de fogalmam sincs, hogy hol lenne érdemes ismerkedni.
A diszkók sajnos kizárva, mert csak a retrót szeretem a tucc-tucc nagyon nem jön be, de szeretek kirándulni, sportolni, művelődni és főleg olyan helyek érdekelnének, ahol rendes, konzervatív világszemléletű, aranyos, kedves lányokkal lehet ismerkedni (aki benyögi a templomot annak megy a piros :-D).
Nevezetességeket, szép helyet, kirándulóhelyet tudnék neked mondani, de olyat, ahol ismerkedni lehet... Lehetetlen.
:D
Annyit mondok, hogy a sok év után elhagytam a bázist.
Tehát most már nem, de a szívem mélyén az maradok. :P
"Nevezetességeket, szép helyet, kirándulóhelyet tudnék neked mondani"
Azokat is szívesen veszem. :-)
"Van egy csomó tanfolyam, sportegyesület, egyre több kulturális rendezvény, kávézók, koncertek, az utcán is mindig sokan vannak, találd fel magad :D"
Erre egyedül viszont, ment a piros, az arrogáns stílus miatt. Nem kellene hülyének nézni a másikat! Konkrét példákat kértem, mert ezt kb. minden magyar városra el lehet mondani.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!