Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Mennyire jó ötlet egy nőnek...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mennyire jó ötlet egy nőnek egyedül eljárni "bulizni" ismerkedés céljából?

Figyelt kérdés
Azért tettem idézőjelbe hogy bulizni, mert nem feltétlen az ilyen szórakozóhelyekre gondoltam ahol kb 20 az átlag kor, mivel 28 éves vagyok. Szóval igényesebb/idősebbeknek való helyekre mennék (bár nem vagyok jártas ilyen helyeken). Amúgy nem csak azért járnék el hogy "felszedessem magam", enélkül is jó lenne kikapcsolódni, csak az a baj hogy a barátnőim már mind házasok, gyerekük van, vagy komoly kapcsolatban élnek, vagy szimplán nem szeretnek eljárni már sehova. Viszont kicsit félek egyedül az éjszakában. Amúgy Budapesten mennék, ha mennék.

2017. máj. 11. 17:51
 1/3 anonim ***** válasza:
Én is szoktam néha, bár nem imserkedés céljából, csak hogy szokjam az embereket. :) alapvetően az a tapasztalatom, hogy az éjszaka embere nem rosszindulatú, nagyon ritka az agresszió. A kakaskodás is nagyon ritka.
2017. máj. 11. 18:32
 2/3 anonim ***** válasza:
Menjünk együtt! ;)
2017. máj. 11. 18:39
 3/3 A kérdező kommentje:

Lány vagy?:)

2017. máj. 11. 18:49

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!