Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Régóta egyedül vagyok, ezért kerestem az ismerkedés eme módját Tanács, hasonlóktól? 45/N
nem lehet, hogy a bemutatkozó szöveged elriasztja őket?
vagy nem úgy írtad meg, ahogy a valóéletben levő énedet tükrözi...
személyes ismerkedéssel is próbálkozol?
23F
Hagyd a húspiacot, ha egyszer nem működik, és ismerkedj úgy, ahogy találsz is partnereket.
A nős hódolók sem akarnak mást, mint dugni, pont mint azok, akik a neten írogatnak rád.
Régen jól működött, hogy az ismerősi körön belül bemutatták egymásnak a hasonló korú egyedülállókat. Talán ez ma is járható út lehet.
A másik verzió, hogy türelmesen vársz a társkeresőn, hátha találsz valakit, aki tényleg ismerkedni akar.
Azt is remekül látod, a férfiak a társkeresőkön nem fogják vissza magukat, semmi önkritikájuk, és a 45+ pocakos urak bátran írogatják a leveleket a bombázó 22 éves csajoknak, mert nekik ők tetszenek. Az meg se fordul a fejükben, hogy ez esetleg nem kölcsönös.
És minél idősebb vagy, annál kevésbé érdeklődnek irántad, a többség úgy állítja be a szűrőket, hogy a 35 feletti nőket ki se dobja.
Esetleg ugorj kicsit az időben! Múltkor anyámnál láttam valami női magazint, ott idősebb(40 feletti) urak hirdettek társkeresőn, hogy párt keresnek. Talán ez járhatóbb út lenne, mint a netes társkereső, ahol a többség amúgy is csak szexpartnert keres, illetve nagyon ritka a független 40 feletti férfi.
Lejárt az időd, nyanya. Eljött az a kor, mikor már a kutyának sem kellesz, míg a veled egyidős pasikra buknak a nálad fiatalabb, jobb csajok.
Volt ez fordítva is, szóval mondhatjuk, hogy ilyenkor furdul a kocka.
Köszönöm az eddigi válaszokat, főleg az utolsónak. Így látatlanba mondom, még én sem állnék szóba vele, hiába vagyok 45! Nem rajtam kellene kitöltened a sok kudarcot, amit a lányoktól kaptál.
9:57 - 46-tól felfelé, nem sportos, nem gazdag, és nem orvost szándékoztam találni. Csak egy egyszerű autószerelőt, vagy buszsofőrt. A kikötésem csak annyi volt, hogy idősebb, és magasabb legyen nálam. (45/173)
Nem vagyok kövér, és csúnya sem.
Személyes ismerkedés kilőve. 7 éve vagyok egyedül, de még egyszer sem hívtak randira, annak ellenére, hogy tudom, sok munkatársamnak tetszek. Célozgatnak, bókolnak, viccelődnek, kedveskednek ennyi, és nincs tovább.
Főleg hasonló korú, hasonló cipőben járó Nők válaszára lennék kíváncsi.
#4:
volt osztálytársam anyja 50+-os, de simán zsebre vágja külsőre és belsőre a fiatalok nagy részét, mert mosolygós, kedves rendes asszony! olyan 30 körülinek néz ki, belsőre meg határozott, de nagyon kedves nő!
szerintem a fél karodat odaadnád egy ilyen "nyanyáért", de te messze nem érdemelsz egy ilyen nőt :)
#Kérdező:
látszik, hogy odateszed magad, DE nem lehet, hogy kicsit túlságosan is ráizgulsz erre a dologra? tehát mindenáron akarsz valakit, ne ess abba a csapdába, hogy az első szembejövő idiótát kifogod aki csak csalódást okoz :S
milyen képeket raksz fel és milyen szöveget írsz és milyen vagy valójában? tudom ez egy anonim oldal, de ha esetleg publikus érdekelne :) vagy esetleg privátban :)
23F
41 évesen kb.1 éve hagytam abba a próbálkozást.Vagy szexmániás huszonéves fiatalok próbálkoztak, vagy majdnem 60 évesek.Meguntam.Az egyedüllét is jobb ettől.
A 4-sel meg ne foglalkozz, szerintem ő volt az, aki nekem is írt nem is olyan rég privátban ugyanezzel a sértésnek szánt jelzővel, hogy nyanya.Egy igazi frusztrált, bunkó típusú barom.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!