Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Régóta egyedül vagyok, ezért...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Régóta egyedül vagyok, ezért kerestem az ismerkedés eme módját Tanács, hasonlóktól? 45/N

Figyelt kérdés
Pár hete regeltem 4-5 társkereső oldalra. Nem vagyok fiatal, az elvárásaim szerintem normálisak. Kb.3 naponta kapok 1 levelet, az is valami perverztől jön,vagy pár keres 3. félt. Különböző dolgokat tettem, hogy felkeltsem a hozzám illő férfiak érdeklődését: -Pár naponta lecserélem a profilképem, egy jobbra, pár naponta átírom a bemutatkozómat, de semmi. Megváltoztatom, lejjebb adom az igényeimet (értsd: magasság) Olvasgatom itt a fiatalok írását, napi 20-50 levél. Én nem tudom hol vannak azok a férfiak, akik hozzám valók lennének, de feltételezem ezután, hogy pont ők írják a levelek nagy részét ezeknek a tiniknek, 20-30 asoknak. Mert nekünk nem írnak. Megdöbbenve olvastam a nemek arányáról, amiből én nem veszek észre semmit, inkább azt hogy sokkal több nő van. Elküldtem én is vagy 10 levelet, de semmi. Az életben elég sok "hódolóm" van, aki persze mint nős. Mit tanácsoltok? 45/N

2016. aug. 24. 09:41
1 2
 11/13 anonim ***** válasza:
Édesanyám 51 éves, hét éve hagyott el minket az apám, azóta ő is rengeteg helyre regisztált, de egyszerűen képtelenség ilyen korú, normális férfiakat találni :( Én is láttam sokat nézegettünk együtt is... a 40-50-es férfiak gázak :( Már nem is próbálkozik, mert képtelenség az egész
2016. aug. 24. 12:52
 12/13 anonim ***** válasza:
Kérdezõ, az a probléma hogy akikkel Te szeretnél ismerkedni azoknak a nagyrésze fiatal csajokat akar megdugni, és rendes férfi nem sok van tisztelet a kivételnek. Azokkal meg ne is foglalkozz akiktõl majd errõl az oldalról kapsz levelet. Nekem az a tapasztalatom hogy itt még normális barátot sem lehet találni, nem hogy párt. Volt hogy segítettem valakinek idegen nyelv fordításban, azután küldözgetett kismillió levelet a problémáival, fényképet küldött, végül személyes dolgokat akart tudni akkor közöltem a hölggyel hogy én nem párkeresés miatt vagyok fenn ezen az oldalon, azóta eltünt semmi szó nélkül. Vannak ilyen emberek, de azért annyi gerince lehetett volna hogy valamilyen formában elköszön. Lehet jobban jársz ha nem interneten akarsz ismerkedni.
2016. aug. 26. 10:28
 13/13 anonim ***** válasza:
Ja, neten ne keressél, meg ismerősi körben sem. Sehol ahol bárki először az évszámmal foglalkozna. Ez egy szent háború, olyan mint a vallás, felülírja az érzelmeket az "évszám hit" :))) Kb mint a politikai meggyőződés. Arra figyelj, ha találsz társat, lesz gyereked is még tőle(az előzők mellé akár), ne hangoztasd az "évszámot", se azt hogy boldog vagy. Ha megmondod hogy hány éves vagy és mersz még életben lenni és boldognak lenni, kb olyan nekik mintha az anyjukat vagy a vallásukat/politikai nézeteiket szidnád. Nemkívánatos elem leszel a boldogságoddal. Nem lehet ám csak úgy élni... :) El kell titkolni a hülyék elől. Gyöngyöket ne vesd a disznók elé.
2019. dec. 31. 22:12
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!