Kezdőoldal » Szexualitás » Egyéb kérdések » A nők miért nézik le a férfiak...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

A nők miért nézik le a férfiakat akik szeretnek szexelni?

Figyelt kérdés

A férfiak jobban szeretik a szexet mint a nők. Ez biológia. De sok nő ahogy a szexre terelem a témát, kiakad, vagy hogy ahhoz semmi közöm. Miért ne lehetne a szexről beszélgetni.

És sok nőnél tapasztalom ezt, hogy kiakadnak és hogy ők nem olyan lányok.

Aztán a valóságban meg pl. a munkahelyen mindig az a leghisztisebb nő aki nincs kezelve három, vagy több napja. Akkor jön a hiszti.

De ha társkeresőn megkérdezed akkor ki vannak akadva.

Ez miért van?

2024. jan. 13. 20:52
1 2 3
 21/23 anonim ***** válasza:
100%

Hát akkor én is szexista (ahogy mondjátok) pasi vagyok így 50 felett. De függetlenül és nem is akartam nősülni gyerekek házhitel stb életformát soha. Viszont k@rva jól érzem magam így, és igen, csak a széplányok és a szépautók érdekeltek 20-onéves koromtól végig.

Viszont nem is kostolgatok és bántok senkit akinek más az életvitele.

Sztem a legfontosabb, hogy mindenki éljen úgy ahogy és amitől kiegyensúlyozott és boldog lesz.

2024. jan. 14. 10:14
 22/23 anonim ***** válasza:

Eleve itt Magyarországon nincs szexuális kultúra. Erről itt tabu beszélni. De ha kimész pl Bécsbe, ott meg a kirakatban vannak pl a szexjátékok.

Nyugatra sokkal nyitottabbak az emberek és sokkal többet beszélnek erről. Az USA már a másik véglet ahol tényleg akár nagyon nyíltan is beszélnek erről.

44F

2024. jan. 14. 12:47
 23/23 anonim ***** válasza:
Kikkel akarsz szexről beszélgetni? Én barátokkal, párommal simán szoktam. Ha a munkatársaimmal is ilyen közvetlenek vagyunk, akkor akár velük is. De pl ismerkedésnél nálam egyből elvágja magát az, aki szexről akar beszélgetni. Mert nálam ez azt jelenti, hogy mást nem is akar, csak dugni. Ha komolyat akarna, akkor várna vele, nem az első nap hozná fel, hanem amikor már több randink is volt és csókolóztunk is. Olyan érzésem van, amikor a szexről faggatnak társkeresős palik, hogy az egyik kezében a telefon, azon írkál nekem, a másikban meg a fa.sza, azt veri, ha neki megfelelő választ adok. Nagyon gáz. Nem igaz, hogy kb 2 hetet se bírsz ki szexről való pofázás nélkül...
2024. jan. 15. 12:36
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!