Kezdőoldal » Szexualitás » Egyéb kérdések » A nők miért nézik le a férfiak...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

A nők miért nézik le a férfiakat akik szeretnek szexelni?

Figyelt kérdés

A férfiak jobban szeretik a szexet mint a nők. Ez biológia. De sok nő ahogy a szexre terelem a témát, kiakad, vagy hogy ahhoz semmi közöm. Miért ne lehetne a szexről beszélgetni.

És sok nőnél tapasztalom ezt, hogy kiakadnak és hogy ők nem olyan lányok.

Aztán a valóságban meg pl. a munkahelyen mindig az a leghisztisebb nő aki nincs kezelve három, vagy több napja. Akkor jön a hiszti.

De ha társkeresőn megkérdezed akkor ki vannak akadva.

Ez miért van?

2024. jan. 13. 20:52
1 2 3
 11/23 anonim ***** válasza:
89%
Én akár nyíltan tudok férfiakkal szexről beszélni. Csak nem mindegy milyen keretek között.
2024. jan. 13. 21:29
 12/23 anonim ***** válasza:
89%

Nem tudom, hogy jártál-e fizika órára, ha már biológiára nem sikerült, de biztos elhangzott ott, hogy a tömeg ≠ erő.

Szóval... mondanám, hogy várlak szeretettel, de nem lenne érelme.

2024. jan. 13. 21:34
 13/23 anonim ***** válasza:
86%
Töröltetheted a válaszom, attól még ugyanúgy egy provokatív troll vagy aki egyből verekedni akar, ha nem adnak neki igazat. :D
2024. jan. 13. 21:36
 14/23 anonim ***** válasza:
86%

Az olyan tapírokat nézem le, akik nem ismerik fel a határokat. Szívesen beszélek a szexről elméletben. Arról nem fogok egy random emberrel beszélni, hogy melyik pózba, hogyan szoktam csinálni. Ahhoz csak annak van köze, akivel szexelek.

Fel kénetudni ismerni az adott kapcsolat, az adott beszélgetés és az adott ember határait.

Egy random társkeresőn, egy random idegennel nem erről fogok beszélgetni.

2024. jan. 13. 21:37
 15/23 A kérdező kommentje:
13, Nem én töröltem a válaszod még cska nem is jelentettem. Mire kommenteltem eltűnt.
2024. jan. 13. 22:19
 16/23 anonim ***** válasza:
75%

Pfff... Szokásos...

Azok hisztiznek leghangosabban, hogy a nő meg meri kérdezni, hogy mit dolgozik, tuti a fizetés miatt, akik harmadik mondatban rátérnek a szexre.

2024. jan. 13. 23:04
 17/23 anonim ***** válasza:
14%

Az egoista, d*gatlan aszex nők nézik le, mert mindig az a normális, ahogy, és amit ők látnak, érzékelnek.

Ha meg egy pasas felhoz olyan nőt példának, amelyik 0/24 órában dugnak, azt hazugnak nevezik.

F.pinával ne kezdj, ez alap.

2024. jan. 14. 02:52
 18/23 anonim ***** válasza:
85%
Nem az a baj, hogy szeretsz szexelni, az a baj, hogy csak szexelni szeretsz. Melyik az a rovar, ami kibújik, megbasz mindent és meghal? Na egy férfi életének ennyi az értelme. Semmi nem érdekli, csak a pina. Konkrétan nincs életük. Üres hormonbombák.
2024. jan. 14. 02:58
 19/23 anonim ***** válasza:
100%
Attól, hogy VELED nem akarnak a szexről beszélni, még nem jelenti azt, hogy nem szeretnek a szexről beszélni. Csak hát ahhoz egy olyan pasi kell, aki meg is mozgat bennük valamit. Te úgy tűnik nem vagy számukra egy vonzó srác.
2024. jan. 14. 08:41
 20/23 anonim ***** válasza:
29%
Jaj az első válaszoló is tipikus szexista megint 😴😴
2024. jan. 14. 09:01
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!