Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért mondják ismerkedésnél a nők nagy része, hogy az izmos sportos férfiakat szeretnének?
Ezt azok szajkózzák, akik valamiért nem tudnak csajozni, és nem hajlandók kinyitni a szemüket.
Minden ember neki tetsző partnert szeretne, de hogy kinek mi tetszik, az már eltérő.
Van nagyon sok nő, aki nem ennyire felszínes, és nem a külső alapján választ párt. Itt a példa:
Én nem mondom ezt, nekem maci kell :D
Amúgy, azért tetszik ez a legtöbbeknek, mert ez az egészséges, ez az, amin látszik, hogy valóban tesz a megjelenéséért, az egészségéért. És ez egy meglehetősen pozitív tulajdonsága valakinek.
"Amúgy, azért tetszik ez a legtöbbeknek, mert ez az egészséges, ez az, amin látszik, hogy valóban tesz a megjelenéséért, az egészségéért."
Nem feltétlenül egészséges. Pontosabban nagyon függ ettól, hogy mitől izmos az adott illető. Egy vízilabdázó kajakos, birkózó stb. esetében valóban helyes a meglátás manapság azonban nem ezek a sportok dominálnak. A mai férfiak jelentős részének az izmai a kondiból származnak, ami a világ legegészségtelenebb sportja, habár én sportnak nem nevezném. A túlzott fehérjezabálás, anabolikus steroidok, túl nagy testtömeg mind baromi ártalmas a szervezetre. És mielőtt valamelyik gyurma gyurka belém kötne, végezzen el előbb egy orvosit, aztán beszélgethetünk.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!