Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért hazudnak a nők ismerkedésnél?
Figyelt kérdés
Vannak olyan nők akikkel beszélgetek és azt mondják hogy abszolút nem érdekli őket hogy nézek ki, nekik mindegy a külső, csak a belső fontos neki stb stb... Aztán küldik képet és hirtelen eltűnik...2015. szept. 10. 19:25
1/45 anonim válasza:
a vérükben van a hazudozás erre még nem jöttél rá?
2/45 anonim válasza:
Csak a külső a fontos nekik ezen nincs semmi meglepő
3/45 anonim válasza:
Vagy egyszerűen amíg meg nem láttak nem tudták elképzelni hogy ilyen is van....
4/45 A kérdező kommentje:
3. akkor ennyire buták :D
2015. szept. 10. 19:35
5/45 anonim válasza:
Ebben speciel azért, mert nem ismerik saját magukat. Úgy általában pedig azért, mert lételemük a hazudozás.
6/45 anonim válasza:
A nőknek nem szabad hinni, még azt sem amit kérdeznek.
7/45 anonim válasza:
facebookra is posztolgatják ki a képmutató sz.rságaikat, mint pl. a kincses láda is belülről ragyog, vagy hogy van ez, aztán,ha rájuk ír az ember, akkor semmi reakció. Nem fontos nekik a külső..nem hát, én meg a pápa vagyok, csak szoktam gyakorizni.
8/45 anonim válasza:
Akárhogy lepontoztok ez az igazság, persze megmagyarázni normálisan egyik sem tudja, hogy pl a kérdező is a sok közül miért jár úgy, hogy képet küld, aztán eltűnnek a "kedves" hölgyek.
9/45 anonim válasza:
Pont azért, amiért a férfiak is...
Üdvözlöm a Zokogó Testvériség tagjait ;)
10/45 anonim válasza:
2015 ben még esjt se kapsz a nőktöl ha nincs meg a perfekt külsö ez a nagy igazság!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!