Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért hazudnak a nők ismerkedésnél?
Esküszöm még nem láttam olyan embert, akiről ne lehetne legalább vállalható fotót csinálni. Talán kérj profi segítséget és máris piacképesebb leszel...
Egyébként nyilván ez egy túlzó szöveg, eufemizmus, de ez a hülyének is egyértelmű. Valószínűleg tényleg nem a külső az elsődleges szempont számukra, de azért ha belegondolsz, van olyan ember, aki egyszerűen taszít téged is, nem? Ezzel nem lehet mit csinálni és kész. Reálisan nézve pedig ha valaki tényleg annyira kétségbeesett, hogy bárki jó neki, azzal komoly problémák lehetnek.
Mondjuk ezért nem a neten kéne ismerkedni. A való életben mutatni kell valamit, kiderül ha nincs kémia és a külsőt sem lehet takargatni. De ha csak a neten mersz próbálkozni, legalább úgy csináld, hogy alapból legyen rólad egy kép - így nagyrészt csak az marad, aki nem hányja el magát tőled.
Meg talán be kéne látni, hogy ha sorra ugyanazt kapod, akkor talán a te készülékedben (is) van hiba, nem feltétlen a másik a szemét mocsok dög.
Álljunk már meg egy pillanatra! Az hogy a belső értékek a fontosak még nem jelentik azt hogy kötelesek vagyunk olyannal együtt járni aki konkrétan taszító.
Én pl dobtam már ki nagyon jóképű és nagyon korlátolt pasit. És akivel együtt vagyok az sem egy adonisz, inkább átlagos.
Tehát: a jó külső előny. Ezt senki nem tagadja. De ha választani kell akkor a belső a nyerő. Az itt picsogó kisfiúkkal az a baj hogy a külsejük mellett a belsejükkel is baj van. Milyen belső értékeket tud felmutatni egy nőgyűlölő, nyavalygó kis ficsúr ami egy nő számára érték?
Ha szétnéztek, rengeteg csúnya és átlagos fiút lehet látni barátnővel. Tehát nem igaz, hogy a külső a legfontosabb, sőt! De ti csak a saját hülyeségeteket akarjátok hangoztatni és elhinni. Mert azt már gáz lenne bevallani, hogy belül sem stimmel valami.
"Ha szétnéztek, rengeteg csúnya és átlagos fiút lehet látni barátnővel."
Ezt annyiszor olvastam már itt, de mégis hol lehet ilyeneket látni? Mert én még sehol se láttam.
#15 felkelsz a gép elől, kimész az utcára, és szétnézel.
Remélem tudtam segíteni :)
"Ha szétnéztek, rengeteg csúnya és átlagos fiút lehet látni barátnővel."
"Ezt annyiszor olvastam már itt, de mégis hol lehet ilyeneket látni? Mert én még sehol se láttam."
Nyugodt lehetsz,hogy nem is fogsz ilyet látni. Mellesleg, csak annyit, ha nekem nem tetszik a nő, én nem azt csinálom, hogy lelépek, nem írok, hanem egyenesen megmondom, hogy mi a helyzet, persze nem bunkó módon. A nők erre sem képesek, ahhoz gerinc is kéne, puhatestűeknek, pedig nincs.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!