Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Miért hazudnak a nők ismerkedé...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért hazudnak a nők ismerkedésnél?

Figyelt kérdés
Vannak olyan nők akikkel beszélgetek és azt mondják hogy abszolút nem érdekli őket hogy nézek ki, nekik mindegy a külső, csak a belső fontos neki stb stb... Aztán küldik képet és hirtelen eltűnik...
2015. szept. 10. 19:25
1 2 3 4 5
 21/45 anonim ***** válasza:
3%
én amerre járok csak a menő gyereknek van nője az átlag pasi szomorúan nézi a földet! ti nem tudom melyik bolygón éltek vagy mit szedtek hogy ezt állítsátok!
2015. szept. 10. 20:32
 22/45 anonim ***** válasza:
41%
#19 próbálom elterjeszteni ezt a megnevezést, nyugodtan használhatod, ha találkozol velük :D
2015. szept. 10. 20:32
 23/45 anonim ***** válasza:
93%

Ez akkora hülyeség, hogy nem láttok átlagos, az ideálnak nem megfelelő férfit nővel... Lehet azért, mert ti is csak az álomnőkre figyeltek fel, az átlagosakat észre sem veszitek (aki mellett ott van az átlagos férfi).

Ha belül rendben vagy, és nem a csalódottság meg a negatív hozzáállás árad belőled, simán becsajozhatsz. Mondjuk ehhez tényleg személyesen kellene megismerkedni, nem neten.

Saját magamból kiindulva, idegen férfiak közül természetesen az én érdeklődésemet is a helyes pasik keltették fel, ennek ellenére nem egyszer zúgtam bele olyanba, aki nagyon, nagyon, de nagyon távol állt az ideáltól. Mi volt a titkuk? Magabiztos, motiváló emberek voltak, jót lehetett velük beszélgetni, bulizni, érdekes társaság volt, és soha nem rinyáltak azért mert visszautasították őket...

2015. szept. 10. 20:59
 24/45 anonim ***** válasza:
0%
Ja, és igen, sokkal egyszerűbb eltűnni, mint megmagyarázni meg bevallani saját magunknak, hogy baromi nagyon hazudtunk. De ez a férfiak egy részénél is ugyanígy működik.
2015. szept. 10. 21:00
 25/45 anonim ***** válasza:
Oké, köszi, alkalmazni fogom. :D
2015. szept. 10. 21:09
 26/45 anonim ***** válasza:
26%

"én amerre járok csak a menő gyereknek van nője az átlag pasi szomorúan nézi a földet! ti nem tudom melyik bolygón éltek vagy mit szedtek hogy ezt állítsátok!"

Aztán leocsmányozol és nyomorékozol egy normális csávót, akinek amúgy van barátnője. ;) Álszent fhasz.

2015. szept. 10. 21:22
 27/45 anonim ***** válasza:
3%
23-as! Te átlagos férfit nem igen látsz átlagos lánnyal, az átlagos lányoknak is az alfa kell, meg neked sem volt soha olyan kapcsolatod, amiben a párod nem volt az ideálod. Jó lenne már abba hagyni az ilyen mese délutánokat, mert nem hisszük el, azt hisszük el,ami a valóság,amit látunk tapasztalunk, ez pedig nem más, mint minden ember a külsőre megy.
2015. szept. 10. 21:36
 28/45 anonim ***** válasza:
71%

Nincsen csunya pasi baratnovel?😂😂😂

Ennyire elfogultnak lenni, mar tudni kell!

Itt a volt osztalytarsam, aki a tusfurdot es a dezodort csak a reklambol ismerte, lepedekes fogsorral, zsiros, hajjal, igenytelen arcszorzettel, es nemi plussz sullyal rendelkezett. A macko nadragot pedig 2 hetenkent cserelte. El nem tudom kepzelni, hogy de lett noje(bar kb. olyan szintu, mint o vagy talan egy kicsivel nala jobb kategoria). De meg tudnek felhozni embereket.

Nem latjatok a fatol az erdot ez a baj.

Amugy en mindig elmondom, ha nem tetszik a pasi. Csak eddig 10/ 8 nem tudta elviselni es inkabb elkezdett oltogatni. Lehet nekem is taktikat kene valtani, jobban jarnek...

2015. szept. 10. 21:52
 29/45 anonim ***** válasza:
Nem látjuk a fától az erdőt... Irkálni könnyű ilyen példákat,hogy ez így meg úgy néz ki, mégis van barátja, de ez olyan dolog,hogy írni én is tudok bármit, aztán vagy elhiszik vagy nem,vagy igaz vagy nem. Bizonyíték kell, szemmel látható.
2015. szept. 10. 21:56
 30/45 anonim ***** válasza:
0%
ma 21:52 fb adatlapot akkor! hiszem ha látom
2015. szept. 10. 22:03
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!