Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért hazudnak a nők ismerkedésnél?
Tőletek nem azért lépnek le szó nélkül a csajok mert csúnyák vagytok, hanem mert ostobák.
Azon kívül ha azt írom, hogy ne haragudj, de nem tetszel akkor én leszek a gonosz, sekélyes ribizli akinek csak a külső számít, pedig rohadtul nem. Ráadásul megbántalak, hiszen a külsődön nem tudsz változtatni.
Ha azt írom, hogy fárasztó a stílusod, akkor úgyis azt fogod mondani hogy hazudozok, valójában nekem a jóképű, izmos pasik kellenek. pedig nem. Ráadásul megbántalak, pedig az IQ adott, sajnos, azon sem tudsz változtatni.
Nem jobb, ha eltűnök? Mondjuk csak kérdezem, pont az ilyen pasik miatt már egyáltalán nem ismerkedek neten.
Azt hiszitek erdekel, mit gondoltok? :D lesz*rom, a ti bajotok, hogy ilyen korlatoltak vagytok.
Masreszt ha tegyuk fel megadom a facebookjat, az min valtoztatna? Azt irnatok ra , max. hogy atlagos, holott rohadtul nem.
Mert ő sem tudják, hogy mit akarnak.
Egyik nap azt mondja utálja a rapper fiúkat, rá egy hétre meg már egy rapper gyerekkel látod kézenfogva...
33! Ez egész egyszerűen egy tipikus nő.
A szája jár, de az ellentettjét teszi.
Ugyan ez van, amikor megy a duma, hogy ő biztos nem jönne össze erőszakos pasival.
Aztán két hét nem telik el és megjelenik két mokkával a szeme alatt, amit az új barátja újított be.
Vagy ugyan ilyen a néger pasis dolog.
Neki soha nem kellene néger.
Aztán fél óra múlva meg valami lófarkú négernek két kézzel meg behorpadt homlokkal, ipari szivattyúkat megszégyenítő teljesítménnyel cumilja a farkát.
Hány ilyet láttam már te jó Isten!
Ha egy lány kikosaraz egy srácot: természetes, nem fog minden nyomorékkal összejönni.
Ha egy srác kikosaraz egy lányt: mekkora szemétláda hogy esélyt sem ad, meg válogat mert persze neki csak a nagy csöcsű bombanők kellenek.
A 14-es válasszal maximálisan egyetértek! Sem az exférjem, sem az, akivel most kerülgetjük egymást nem egy Adonisz. Sokkal jobb pasikat látok az utcán. A nem fontos a külső az azt jelenti, hogy nem kell Brad Pittnek kinézni, de azért van egy szint ami alá már nem megy az ember.
Az a férfi is aki azt mondja, hogy őt nem zavarja egy duci lány aki itt-ott hurkás, már nem lenne együtt egy 50-60 kiló súlyfelesleggel rendelkező formátlan bálnával.
Emellett még fontos a fellépés, határozottság (nem összetévesztendő a bunkósággal, agresszivitással és a tahósággal). Aki most megtetszett és remélhetőleg összejövünk, az messze nem a legjobb pasim lenne külsőre, de nem ocsmány ronda viszont nagyon jó a humora, kulturált a viselkedése. Szívesebben vagyok vele, mint az egyik előző pasimmal, aki úgy nézett ki mint egy görög isten, de ha elmentünk étterembe akkor úgy evett, hogy a pofámról lesült a bőr.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!