Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Miért hazudnak a nők ismerkedé...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért hazudnak a nők ismerkedésnél?

Figyelt kérdés
Vannak olyan nők akikkel beszélgetek és azt mondják hogy abszolút nem érdekli őket hogy nézek ki, nekik mindegy a külső, csak a belső fontos neki stb stb... Aztán küldik képet és hirtelen eltűnik...
2015. szept. 10. 19:25
1 2 3 4 5
 41/45 anonim ***** válasza:
Nem hurroglak le, csak az nem értem,hogy akkor itt miért írják,hogy nincs gond a külsőmmel. Mondjuk az is igaz, hogy már évek óta nem igen próbáltam kapcsolatot kialakítani, igaz amikor próbáltam akkor sem jött össze, az eddigi "kapcsolataimban" meg a lányok kezdeményeztek.
2015. szept. 11. 20:05
 42/45 anonim ***** válasza:
De hát ha kezdeményeztek nálad lányok (többes számban!) Akkor mi a fittyfene bajod van?????
2015. szept. 11. 20:17
 43/45 anonim ***** válasza:
na az egyik lány még 20 éves koromban kezdeményezett, az 12 éve volt, tartott a dolog vagy 2 hónapig, igaz mit is vár az ember egy 14-15 éves kis csajtól, a másik csaj kb. 27 éves koromban kezdeményezett, a csaj mit tudom én már talán 21 éves volt, ez a történet kemény 3 napig tartott, minkét csajnak az exe kellett még, meg mindenki kellett csak én nem, akkor minek kezdtek ki velem?
2015. szept. 11. 20:56
 44/45 anonim ***** válasza:
Meg egy-két kaland volt még discoban régen, meg volt még ami alakult volna, de a csaj inkább választott egy 40 éves busz sofőrt 17 éves létére, biztos az egzisztencia miatt, bár at nem hiszem, mert amikor legutóbb láttam azt a csajt, tolta a babakocsit, és kb. úgy nézett ki, mint egy koldus lány. De az egészben mégis a legszomorúbb, hogy ma lettem 32 éves , és még csak be sem tudok rúgni,mert holnap dolgozni kell menni :(
2015. szept. 11. 21:13
 45/45 anonim ***** válasza:

En peldaul mindig azt mondom, hogy nekem a kulso is szamit. Egy olyan emberrel nem randiznek, aki testileg nem vonz.

Erre egy peldam es egy ellenpeldam van:

1. Randizgattam egy sraccal, aki igazi kocka alkat volt, elhanyagolt kulsovel, a vallai eloreestek, nem lattam a hajatol a fel arcat.Ot a kinezete miatt ejtettem

2. Egy hazibuliban ismertem meg, o volt a hazigazda. Beszelgettunk, olelgetni kezdett, cirogatta a hajamat. O valahogy megfogott a stilusaval, ami a tobbseg szerint borzaszto - utanam a mai napig nem volt baratnoje. O rettentoen magas volt (180<), vekony (67 kilok voltunk mindketten), arcra sem egy adonisz... En mondjuk az emlitett okok miatt teljesen belezugtam, pedig meg a 2. randin azt is felmemlegette( egymashoz mentunk, nem tzdott volna sehova meghivni) hogy kellett jegyet vennie a heven.

Szoval szerintem a szemelyisegtol is nagyban fugg a dolog. A sportos azert fontos, mert te is tudod, hogy mindenki ad masok velemenyere, akar tudat alatt is. De epenseggel a sportos alatt akar azt is lehet erteni, aki biciklivel jar mindenhova. Tehat a dolog annyira nem kotott.

2015. szept. 19. 07:28
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!