Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért hazudnak a nők ismerkedésnél?
En peldaul mindig azt mondom, hogy nekem a kulso is szamit. Egy olyan emberrel nem randiznek, aki testileg nem vonz.
Erre egy peldam es egy ellenpeldam van:
1. Randizgattam egy sraccal, aki igazi kocka alkat volt, elhanyagolt kulsovel, a vallai eloreestek, nem lattam a hajatol a fel arcat.Ot a kinezete miatt ejtettem
2. Egy hazibuliban ismertem meg, o volt a hazigazda. Beszelgettunk, olelgetni kezdett, cirogatta a hajamat. O valahogy megfogott a stilusaval, ami a tobbseg szerint borzaszto - utanam a mai napig nem volt baratnoje. O rettentoen magas volt (180<), vekony (67 kilok voltunk mindketten), arcra sem egy adonisz... En mondjuk az emlitett okok miatt teljesen belezugtam, pedig meg a 2. randin azt is felmemlegette( egymashoz mentunk, nem tzdott volna sehova meghivni) hogy kellett jegyet vennie a heven.
Szoval szerintem a szemelyisegtol is nagyban fugg a dolog. A sportos azert fontos, mert te is tudod, hogy mindenki ad masok velemenyere, akar tudat alatt is. De epenseggel a sportos alatt akar azt is lehet erteni, aki biciklivel jar mindenhova. Tehat a dolog annyira nem kotott.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!