Kezdőoldal » Szexualitás » Egyéb kérdések » A nőknek miért olyan nagyon...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

A nőknek miért olyan nagyon fontos a behatolás szex közben?

Figyelt kérdés

A kérdést szándékosan ide és nem a Szex kategóriába írtam, mert engem a dolog tarskeresési mondjuk úgy oldala érint.

Nekem az a nos hozzáállásom s kérdéshez, hogy orgazmus az orgazmus. Nem teljesen mindegy, hogy élvezel el? Nekem-bár lehet ez ilyen férfi dolog- teljesen. Viszont a behatolást ki nem állhatom. Azt szoktam mondani, hogy munkának is rossz ugrálni ott.

Viszont és ezt nem értem, miért ilyen fontos a nőknek? Nem.mindegy, hogy mitől meg, hogy élvezték el?

2023. dec. 21. 14:45
 81/129 A kérdező kommentje:

77! Tényleg nem értesz semmit! Szóval nem csak nagyon bunkó vagy, hanem ostoba is. -látod most kicsit lementem a szintedre, remélem nem gond. De ha az is, nem érint érzékenyen.

Ha azt írom, hogy egy bizonyos nő puncija meg a vele való közösülés gusztustalan,akkor igazad lenne. De általában beszélek! Ha nem szereted a tejberizst, akkor te becsmérled a rizstermelőket?

2023. dec. 22. 01:41
 82/129 A kérdező kommentje:
Mondjuk nem is tudtam, hogy a trágársagszűrő átengedi azt, hogy pl. faszod
2023. dec. 22. 01:42
 83/129 A kérdező kommentje:
80! Hol vannak az indokok?
2023. dec. 22. 01:44
 84/129 anonim ***** válasza:

Micsoda háború. Úgy mennek itt a beszólogatasok, mint egy battle royale, mindenki támad mindenkit. Csak szakadok.

83# a 15#-ös válaszomban leírtam, hogy Gräfenberg-pont(G-pont) fokozza a kéjérzetet, sőt eggyes nőknél ez a mennyország(valakik pedig meg sem érzik), és ennek a területnek az izgatásától van amúgy spriccelős orgazmus. Ennek a területnek az érzékenysége változó eggyes nőknél, de van. A kéjérzet pedig boldogsághormon, avagy dopamin felszabadulását okozzák, ugyanaz ami alkohol/drog/dohány fogyasztásakor.

És ha fokozza a boldogságot akkor nyilván szeretni fogja ha izgatják. És ez a terület sajna belül van, szóval izgatásához bent kell lenni.

Fun fact: a péniszedhez hasonlóan ez is megduzzad, így a sok-sok idegvégződést joban ki lesz téve az izgatásnak.(bár nem olyan mértékben, ez nem egy futanari, hanem real life)

Ez úgy biológiailag miért szeretik részre válasz.

2023. dec. 22. 03:05
 85/129 anonim ***** válasza:
#81! Rendben! Ha én meg azt mondom, hogy az összes pénisz undorító és hozzá se akarok érni egyhez se, akkor ugye nem leszek prűd, macskás vénkisasszonynak bélyegezve, és hasonló megértést várhatok a férfiak részéről, miszerint nem baj, úgysem a szexről szól egy kapcsolat?
2023. dec. 22. 07:53
 86/129 anonim ***** válasza:
A 19-es választ írtam, azaz, hiányérzetem van, ha nincs, ugyanez a csókolózással. Ritkán elmegy, de nem rendszeresen, és pláne nem úgy, hogy tudom, a másiknak ez gusztustalan. Szeretem a rántott húst, néha-néha megenném köret nélkül is, de ha mindig csak magába enném, nem lenne túl nagy élmény. Mit kell ezen jobban magyarázni? Én pl. a nyalásért nem vagyok oda, hogy engem nyaljanak, de nem értetlenkedek, hogy ez miért kell sok nőnek. Vannak olyan vágyak, amik inkább extraként szolgálnának, és nem nagy baj, ha a partner nem tudja kielégíteni, de a behatolás nem ilyen, ahogy például, mint már írtam, az emberek nagyon nagy többségének kell az orál, vagy épp a manuális izgatás. Nem berzenkedni kell, hanem hosszasan kutatni az igényeidnek megfelelő partner után, vagy intézd el magadnak! De ne a világot akard magadhoz igazítani!
2023. dec. 22. 08:42
 87/129 anonim ***** válasza:
94%

Ez egyszerű ösztön, a ferfiaknál is és a nőknél is, a behatolás

Ha neked nincs ilyen vágyad ott a toronyban van a hiba

Vszinű valami lelki eredetű de én a helyedben kivizsgáltatnám magam szakemberrel

Jóindulattal írom

N

2023. dec. 22. 08:49
 88/129 anonim ***** válasza:

58:

1. Olvasd el újra a válaszokat, meg minden felvetésedre, amit újra és újra felhozol, 2-3 válasz már biztosan született.

2. Ez olyan lehet, hogy pl. van, aki imád enni, másnak meg terhére van. Egyiket szórakoztatja, ha berreg a motor, más meg rosszul lesz tőle.

Más az érzékelésünk is, egyik tompább, másik sokkal szenzitívebb, és más a kötödésünk a fizikai világhoz (3D) is.

Dali is szüzen halt meg, mondta a 4. felesége.

2023. dec. 22. 10:09
 89/129 anonim ***** válasza:

87-es

az 58-as válaszban ez áll:

"Mikor középsulis, egyetemista voltam csináltam párszor és egy kényelmetlen, elég gusztustalan érzés volt, mintha mondjuk csigákat rakták volna oda, és még fárasztó is a ki-be húzogtás."

2023. dec. 22. 11:04
 90/129 anonim ***** válasza:

Egyes nőknek fontos. Nekem is az volt valaha. Már nem az. Leszoktam. Ergo megszokás kérdése az egész.

Mondjunk azért hozzá tenném, hogy ha nem jó érzés neked azzal a társad tán megbírkozik idővel, de mindvégig furcsálni fogja. Amit érdemes akkor inkább kigejtened neki, hogy ne legyen zavar az agyában. Ne higyje azt, hogy csalod, nem jó Ő maga neked, meg egyéb dolgok amik talán gondolatként lezajlik benne. Lehet a nő mint ahogy Én is évekig hibáztattam magam ez miatt.

2023. dec. 22. 11:18

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!