Kezdőoldal » Szexualitás » Egyéb kérdések » A nőknek miért olyan nagyon...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

A nőknek miért olyan nagyon fontos a behatolás szex közben?

Figyelt kérdés

A kérdést szándékosan ide és nem a Szex kategóriába írtam, mert engem a dolog tarskeresési mondjuk úgy oldala érint.

Nekem az a nos hozzáállásom s kérdéshez, hogy orgazmus az orgazmus. Nem teljesen mindegy, hogy élvezel el? Nekem-bár lehet ez ilyen férfi dolog- teljesen. Viszont a behatolást ki nem állhatom. Azt szoktam mondani, hogy munkának is rossz ugrálni ott.

Viszont és ezt nem értem, miért ilyen fontos a nőknek? Nem.mindegy, hogy mitől meg, hogy élvezték el?

2023. dec. 21. 14:45
❮❮ ... 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 ❯❯
 91/129 anonim ***** válasza:
10%

Hat nőként en sem tudom elképzelni hogy abban mi a jó....

csak a férfinek jó, nekik van orgazmusuk is

Ezt a nők csak a férfiak kedvéért hagyjak, olyan mintha megalazkodnának előttük....

2023. dec. 23. 14:03
 92/129 anonim ***** válasza:
76%

Őszintén sajnálom, hogy nem tudod milyen jó érzés, de beszélj már a magad nevében pls :D

2023. dec. 23. 15:51
 93/129 anonim ***** válasza:
0%

92-es.

Nem ír akkora hülyeséget. A nők többsége képtelen a hüvelyi orgazmusra. Kellemes a szex hisz azzal van (jobb esetben) akit szeret és a az intimitás is kellemes de önmagában a hüvelyi szextől nincs orgazmusa.

Persze az hogy általánosit nem jó.

2023. dec. 23. 15:59
 94/129 anonim ***** válasza:
0%
Amiből orgazmusa sem lesz a nőnek az mitől jó érzés???
2023. dec. 23. 16:05
 95/129 anonim ***** válasza:
Egy nő tudja úgy élvezni a szexet hogy nincs orgazmusra. Nem lesz ettől még neki kellemetlen mint egy férfinak ha nem megy el. Jó érzés hogy a párod simogat, csókolgat, csak veled foglalkozik. Ha vaginalisan nem is de ha a csiklóját simogatja közben attól lehet orgazmusa.
2023. dec. 23. 16:11
 96/129 anonim ***** válasza:
42%

Jahhhhhh szóval a nőnek nem is kell orgazmus hogy élvezze a szexet 🤣🤣🤣

Csak a nagy teremtés koronájának a férfi menjen el mindig

Azt a kva

2023. dec. 23. 16:18
 97/129 anonim ***** válasza:
100%

96

Nem ezt írtam, kiforgatod teljesen.

Egy nő élvezheti a szexet úgyis ha nincs orgazmusa, de azt is írtam hogy ha nem képes rá akkor csikló izgatassal elérheti a csúcspontot.

Ha nem akarja a behatolást nem kell erőltetni, de az amit írtam valid.

2023. dec. 23. 16:24
 98/129 anonim ***** válasza:
58%

Nő vagyok és tudom, de az nem hülyeség hogy a férfiak kedvéért “hagyjuk” a szexet???😅😅

2023. dec. 23. 16:41
 99/129 anonim ***** válasza:
100%
94: Tegyük félre, hogy kinek van hüvelyi orgazmusa, kinek nincs, de most komolyan, csókot, mell/fenéksimogatást, egyéb dolgot, amitől ált. véve még kb. senkinek nincs orgazmusa, nem lehet élvezni? Sajnálom, aki így gondolkodik.
2023. dec. 23. 16:58
 100/129 anonim ***** válasza:

98

Ha egy nő nem akarja az egészet ne hagyja, de ha neki nem rossz érzés, sőt kellemes érzés az hogy a párjaval szexel akár orgazmus nélkül is akkor hagy tegye. Ez nem csak a férfinak jó + ott a csikló rengeteg féle képpen lehet ingerelni. A lovagló pózt pl sok nő azért szereti mert a csiklóg nagyon jól lehet vele ingerelni.

Azt még hozzá teszem hogy soha senki ne kényszerítse bele magát olyanba amit nem akar valaki más miatt. Ez nem kényszer, az a lényeg hogy mind a 2 fél kényelemesen érezze magát.

2023. dec. 23. 17:37
❮❮ ... 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 ❯❯

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!