Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak! Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A nőknek miért olyan nagyon fontos a behatolás szex
közben?
Figyelt kérdés
A kérdést szándékosan ide és nem a Szex kategóriába írtam, mert engem a dolog tarskeresési mondjuk úgy oldala érint.
Nekem az a nos hozzáállásom s kérdéshez, hogy orgazmus az orgazmus. Nem teljesen mindegy, hogy élvezel el? Nekem-bár lehet ez ilyen férfi dolog- teljesen. Viszont a behatolást ki nem állhatom. Azt szoktam mondani, hogy munkának is rossz ugrálni ott.
Viszont és ezt nem értem, miért ilyen fontos a nőknek? Nem.mindegy, hogy mitől meg, hogy élvezték el?
Vágnálak is ki mint macskát szarni, ha nem lennél képes normálisan megdugni. Normális ember szereti és élvezi a dugást, hozzá tartozik az élethez. Aki nem szereti, az hagyjon békét másoknak. Szexeljen a kezével.
2023. dec. 21. 20:54
72/129 anonim válasza:
60-as: De miért nem lehet megérteni, hogy szinte minden nőnek kell a behatolás? Ha nem szereti a kérdező, hát, nem szereti, de ti se nyomassátok, hogy márpedig az minek… Akkor marad egyedül, vagy addig kutakodik, amíg nem talál ilyen nőt. Lassan már úgy fogjátok kezelni, mintha kakiszexről lenne szó, vagy majd ti is propagálni fogjátok a libidócsökkentő „megoldást”, mint tette azt pár hónapja itt egy pasi… Eszem megáll, hogy magyarázkodni kell! Az életbe nem találkoztam ilyen pasikkal, és nem is szeretnék!
2023. dec. 21. 21:19
73/129 A kérdező kommentje:
71! Miért van olyan érzésem, hogy férfi vagy?
2023. dec. 21. 21:44
74/129 A kérdező kommentje:
Meg mondjuk azért elég jól kiderül,vhogy ki is itt a "selejtes", nem igaz? Most csak azért nem moderáltatom a válaszod, mert így legalább mindenki látja, hogy mennyire kell téged "komolyan venni". Ez meg a 71esnek ment.
2023. dec. 21. 21:46
75/129 anonim válasza:
Mondja az, aki szerint a női nemiszerv gusztustalan.
2023. dec. 21. 21:51
76/129 anonim válasza:
75
Képtelen vagy megérteni és elfogadni hogy minden ember más. Sértegetésen kívül eddig nem sok mindent írtál, de az arcod hatalmas. Igy hogy vegyen bárki komolyan?
2023. dec. 21. 21:57
77/129 anonim válasza:
#76 hol sértegetek bárkit? Az nem sértés, hogy az összes nő vaginája gusztustalan? Ekkora barmot komolyan. Ez nem vélemény, hanem becsmérlés.
2023. dec. 21. 22:11
78/129 anonim válasza:
Visszaolvastam a kommenteket és elég szomorú hogy sokan nem értik a kérdést.
Én is arra szavazok hogy a közelséget szeretik a nők, így lehet intimebb. De ha jól csinálod amit csinálsz bármi lehet intim.
Tényleg nem nehéz azt feldolgozni hogy minden ember mást szeret, nem értem hogy jön ahhoz pár ember hogy minősítsen.
2023. dec. 21. 22:24
79/129 anonim válasza:
A behatolásnak szerintem is csak gyereknemzés esetén van jelentősége. Ha nem ezért szexelnek, akkor 100 féle egyébb módón lehet egymás testét stimulálni, kezdve a simogatással, öleléssel, masszirozással.
2023. dec. 21. 22:33
80/129 anonim válasza:
78: A kérdés nőknek szól, cuki vagy, hogy pasiként tippelgetsz:-) De továbbra is kérdezem, miért kezelitek úgy, mintha vmi extrém dolog lenne a pénisszel való behatolás, és tök természetesnek, ha ezt bárki gusztustalannak tartja (mint a kérdező)? Fordított lovon ülsz. A kérdést értettük, mondtunk is indokokat, de csak jön az értetlenkedés, hogy de hát, miért olyan fontos.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!