Kezdőoldal » Szexualitás » Egyéb kérdések » A nőknek miért olyan nagyon...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

A nőknek miért olyan nagyon fontos a behatolás szex közben?

Figyelt kérdés

A kérdést szándékosan ide és nem a Szex kategóriába írtam, mert engem a dolog tarskeresési mondjuk úgy oldala érint.

Nekem az a nos hozzáállásom s kérdéshez, hogy orgazmus az orgazmus. Nem teljesen mindegy, hogy élvezel el? Nekem-bár lehet ez ilyen férfi dolog- teljesen. Viszont a behatolást ki nem állhatom. Azt szoktam mondani, hogy munkának is rossz ugrálni ott.

Viszont és ezt nem értem, miért ilyen fontos a nőknek? Nem.mindegy, hogy mitől meg, hogy élvezték el?

2023. dec. 21. 14:45
❮❮ ... 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 ❯❯
 111/129 anonim ***** válasza:
0%

Még szerencse az emberiség szempontjából, hogy volt pár hülye nő, aki belement ebbe az egész ördögtől való dologba.

És mi olyan nagy szerencse abba mondd már meg

Mert olyan nagyszerű az emberi faj nem?

Az emberi faj kb 0,5 százaléka szép, okos, feltaláló, a 80 százaléka átlagos, a maradék meg bűnöző, erőszaktevő, nyomorék, sérült, beteg...

Már így is tul sokan vagyunk

Én nem troll vagyok hanem ez a véleményem

A férfi elvezkedik, dominál, a no meg ott marad orgazmus nélkül, szülni is neki kell

És igen a legtöbb no nem a szexert szexel hanem érdekből, míg a férfiak mindig a szexet akarjak

Jah a megerőszakolást bünteti a törvény, feltéve ha a szerencsétlen nők 5 százaléka vállalja a szégyent és tesz feljelentést, és egyáltalán bizonyítani tudják

A fogdosasrol meg ne is beszéljünk

Állatok tömkelege gondolkodás nélkül molesztal nőket, elég egy fenék megfogas és örök trauma marad... jelen, velem is többször előfordult, pedig csak annyi volt a bunom hogy iskolába mentem, bulizni mentem, fesztiválra mentem...

Főleg ha csinos no vagy így kell élned hogy a sok állat egyből le akar fektetni és akaratod ellenére hozzad ér

Olyan undor van már bennem meg olyan trauma hogy amíg élek nem leszek jól már

Nem véletlenül mániákus az összes férfi és szexel csak érdekből a legtöbb nő

2023. dec. 24. 17:35
 112/129 anonim ***** válasza:
77%

111:

Szomorú, hogy zaklattak. Sajnálom, de nem lehet örök traumatizált állapotban normálisan élni, ezt te is beláthatod. Sajnos sok nyomorék van, aki buszon, villamoson, buliban fogdossa a lányokat, nem vagy egyedül.

De helyre kell tenni a dolgokat és nem szabad ezt összemosni az egészséges intimitással.

Remélhetőleg jönni fog az életedben egy férfi, aki normális. Aki szeret téged, megbecsül és te is őszinte szerelemmel szereted majd. Különös érzés lesz összebújni vele, érezni a teste melegét, ahogy megsimít, ahogy leomlanak a gátlásaid. Nem a behatolás lesz a lényeg, nem az orgazmus, hanem ez az érzés. Akkor kívánni fogod, hogy befogadd őt és nem "behatolásnak", "ki-be húzogatásnak" érzed, hanem a szerelem beteljesülésének.

Nem minden nőnek elég, hogy időnként alaposan megkeféljék, nincs ezzel baj. De attól még ne mondja azt, hogy felesleges az aktus, csak mert még nem volt része a testi-lelki beteljesedésben.

2023. dec. 28. 07:10
 113/129 anonim ***** válasza:
48%

A sajnálom hogy zaklattakkal nem lesz eltörölve a trauma

Persze nem várom el hogy itt bárki bármit tegyen értem de ezen nem segít semmi

Nekem meg nem szánt normális férfit az élet mert az apám egy borderline elmebeteg aki agresszív volt és az ilyen “apák” lányai vonzani fogjak az ilyen férgeket, ezért nem tudok is elmenni egy kicseszett fesztiválra sem hogy ne érjenek hozzam vagy ne sutyorogjanak a fülembe

És sajnos nem mindenki eréjes típus, van aki lefagy ilyenkor....

aztán a NŐNEK van kiadva parancsba hogy legyél 0-24 éber... érted, ne a dolgaiddal foglalkozz, hanem azon kell félnünk hogy mikor leszünk zaklatva.

Semmiképp sem a retek állatokat kellene megtanítani hogy nőhöz nem nyúlunk meg akkor sem ha ha társaságba kerültök.

Az utcán is jöttek már utánam és fogtak meg a kezem.... az is normális?

Undorító az egész világ és a szex továbbra is a férfiakról szól nem véletlenül van 1000 női kva mellette csak 1 férfi kva....

2023. dec. 28. 08:45
 114/129 A kérdező kommentje:

84! Az csak egy mítosz, nem létezik a G pont. Ez olyan mintha azt mondanánk, hogy van Pénisz pontja a férfiaknak.

87! De nem érted, hogy ROSSZ ÉRZÉS? Ez olyan mintha neked valaki azt mondaná, hogy nincs is jobb, mint a csalánosban sétálni, mert az milyen jó. Hát nem jó.

2023. dec. 29. 10:12
 115/129 anonim ***** válasza:
100%

114# igazad is van meg nem is. Klasszikus értelemben tényleg csak spekuláció, de tényleg van egy rész ami jobban erogén a hüvelyben a csikló meghosszabított nyúlványa miatt, mert ahogy ott a hüvelyfalat feszíted oda is átkerül az inger.

Ugyanaz mint egyes férfiak, akik prosztata izgatás miatt ejakulálnak.

2023. dec. 29. 10:43
 116/129 anonim ***** válasza:
Ohh a g-pont nagyon is valós
2023. dec. 29. 12:38
 117/129 A kérdező kommentje:

115! Az, hogy vannak erogén zónák az tény. Ettől még a legendás "csodapontot" nem találta senki.

116! Csak nem létezik, attól neked lehet van ott egy pont, amit szeretsz ha izgatnak. De ez nem egy egységes minden nőnél meglevő fix pont.

2023. dec. 29. 13:56
 118/129 anonim ***** válasza:
91%
Érdekes, leszbikus vagyok és de , minden nőnél ott van az a pont
2023. dec. 29. 14:01
 119/129 A kérdező kommentje:
118! Akkor csak a hülye szakemberek, kutatók, orvosok nem találják! 🤣🤣
2023. dec. 29. 14:19
 120/129 anonim ***** válasza:
Ha férfiak akkor nem csodálom:)
2023. dec. 29. 15:28
❮❮ ... 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 ❯❯

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!