Kezdőoldal » Szexualitás » Egyéb kérdések » A nőknek miért olyan nagyon...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

A nőknek miért olyan nagyon fontos a behatolás szex közben?

Figyelt kérdés

A kérdést szándékosan ide és nem a Szex kategóriába írtam, mert engem a dolog tarskeresési mondjuk úgy oldala érint.

Nekem az a nos hozzáállásom s kérdéshez, hogy orgazmus az orgazmus. Nem teljesen mindegy, hogy élvezel el? Nekem-bár lehet ez ilyen férfi dolog- teljesen. Viszont a behatolást ki nem állhatom. Azt szoktam mondani, hogy munkának is rossz ugrálni ott.

Viszont és ezt nem értem, miért ilyen fontos a nőknek? Nem.mindegy, hogy mitől meg, hogy élvezték el?

2023. dec. 21. 14:45
❮❮ ... 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13
 121/129 anonim ***** válasza:
47%
Amúgy nem érzitek, milyen nevetséges, hogy itt páran férfiként, tudományoskodva közelítitek meg, a nők valódi tapasztalásai meg le vannak sz.rva? El tudom képzelni, hogy veletek milyen lehet egy intimebb, erotikus szitu, kielemeztek egy csókot, ujjazást, orált hivatalos formában:-)
2023. dec. 29. 15:53
 122/129 anonim ***** válasza:
100%
121# nincsenek leszarva, honnan jött ez a következtetés? És a tudományos oldalú válaszokat mindet egy férfi adja én, és sajnos nem vagyok gondolat olvasó, így annál többet, hogy barátnőmmel mindketten remegő lábakkal távozunk az ágyból egy kefélés után, nem tudok mondani a női tapasztalásról, viszont a munkámból adódóan a tudományos részről igen. Ezért közelítettem meg erről az oldalről főképp, hogy itt eggyesek szerint hazugság már csak az is, hogy egyáltalán a nők élvezik a szexet. Nem érzem nevetségesnek, mert a témához tartozik véleményem szerint
2023. dec. 29. 21:08
 123/129 A kérdező kommentje:

120! Segítek, nem magukon keresték az biztos.

Egyébként minden nőnek van csiklója, ha azt mondod az a "legendás g-pont", akkor nyilván létezik, csak érted amúgy nem.

2023. dec. 30. 21:16
 124/129 anonim ***** válasza:
😂😂😂nem, nem azt mondom…
2023. dec. 31. 09:45
 125/129 anonim ***** válasza:
33%
Eláruljam miért jó. Mert egy kicsit mazohista miden lány amiért azt abehatolást jól érzik azon kinszevedéses dolgoknak a behatolássorozatát.
2024. jan. 1. 02:54
 126/129 anonim ***** válasza:
39%
Minden :)))
2024. jan. 1. 02:55
 127/129 anonim ***** válasza:
36%
Ja és nevetségesel ti vagytok felezttem végig. Kisbuznyákok vagytok akik fatöküek 😁
2024. jan. 1. 02:59
 128/129 A kérdező kommentje:
125-126-127! Látom lement pár töményebb ital! 🤣🤣
2024. jan. 1. 08:11
 129/129 he84 ***** válasza:
76%
Hát ne haragudj kérdező, de eléggé fura és sértő, hogy minden nő hüvelyére azt mondod, hogy gusztustalan és hogy undorodsz tőle. Ez engem nőként is sért, hogy ilyen undorítóan vélekedsz a nők lenti részéről. Mielőtt még azt hinnéd esetleg, hogy nem olvastam el itt a válaszokat a tieiddel együtt, akor tévedsz, mert elolvastam őket. Olvastam az indokaidat, na de akkor is. Ez nem azt jelenti, hogy okés lenne az, hogy a nők hüvelye gusztustalan. Melyik nő akarna így lefeküdni veled, akár hozzád is bújni behatolásos szex nélkül is? Normális nők biztos nem, én se. Neked se esne jól és nem normálisnak vennéd, ha mondjuk egy nő a férfiak pénisz makkját venné gusztustalannak és emiatt nem bújna hozzád, nem feküdne le veled behatolásos szex nélkül se. Az biztos, hogy nem vagy empatikus, ami nagy negatívum emellett és ezzel gusztustalannak tartod talán azt is, hogyha egy nő terhes és gyereket szül, hiszen az is a hüvelyen át történik, mármint a szülés. Bár én pont nem akarok gyereket, de ettől ez még így van. Akkor az orális szex miért nincs ellenedre? Talán a péniszedet nem gusztustalan egy nő szájába engedned, ahol sokkal több baktérium van mindig (rendszeres fogmosás ellenére is), mint a hüvelyben? Csak mondom, hogy a szájüreg és a végbélnyílás a leginkább baktériumos helyek, a hüvely az pont nem, jobb ha ezt is tudod. A hüvelyben legalább ott a hüvely flóra, mely valamennyire tisztán tartja a hüvelynedv segítségével a hüvelynyílást. Még az is lehet, hogy nem tudsz sok mindent a nők nemiszervi felépítéséről és funkcióiról, nézz utána. Aki meg a kaja hasonlattal jött, az rossz példa, nincs sok köze ehhez. Na meg fura, hogy orál közben a nők hüvelynyilásától szájjal nem tartod gusztustalannak kérdező. Az is ugyanúgy a hüvely része, mint a behatolásnál, csak ott szájjal csinálod. Akkor ne csináld azt se, hisz neked minden női hüvely sajnos gusztustalan. Márpedig orálnál a csiklóhoz lejjebb ott van közel a hüvelynyílás, amit nem lehet elkerülni, melyből jó esetben orál közben jön néha 1-2 adag hüvelynedv, ha a nő eléggé ellazult és beindult. És csak mondom, hogy a csikló közben részben a hüvelyből származó hüvelynedvtől is nedves, kerül oda is bőven, amit te gusztustalannak tartasz, így inkább ne csináld az orált se. Az meg szánalmas, hogy behatolásos szex közben az a másik bajod, hogy aközbeni mozgástól kissé elfáradsz és ezért nem szereted. Gondolom nem vagy elég edzett és/vagy túl gyenge vagy hozzá, már bocsi (nem leszel ettől kevésbé férfi, de a többitől, hogy mi gusztustalan neked a nőkben, attól már igen). Minden férfi minimum kicsit elfárad a behatolásos szextől, hiszen fizikai mozgást igényel, ez természetes és nem valami hú de nagy baj. A legtöbb férfinak ez nem teher, nem fáj, hanem izgalmi állapotban vannak, ami felülírja a fáradást (kivéve akkor, ha már nagyon elfáradt, de ez ritka) és a szex, meg a nők kényeztetése a céljuk, legalábbis normális esetben így van. Most komolyan erre vagy ilyen kényes és lusta? Akkor soha ne menj edzőterembe se, mert ott még jobban elfáradsz. Ha van olyan nő, akit próbálsz elcsábítani ezek ellenére és mégis "szexre" kerül a sor köztetek, sajnálom az ilyen nőket. Melletted hamar rájönnek majd, hogy eléggé fura vagy és hogy hiányérzetük lesz melletted idővel, plusz még undorodni is fognak tőled, hogy gusztustalannak tartod a hüvelyüket. De még olyan nőt se fogsz találni, aki nem szintén nem akar behatolást, mert amint megtudja tőled, vagy észrevéve megsejti, hogy te undorodsz a női hüvelytől, akkor nagy eséllyel el fog hagyni. Sajnállak is kérdező, de szánalmas is vagy, elmondtam az okait. Jó lenne, ha magadba néznél és komolyabban elgondolkodtál, nem vicc. Addig is maradj inkább csak az otthoni masztinál, ne okozz csalódást nőknek.
2024. aug. 26. 16:01
❮❮ ... 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!