Kezdőoldal » Szexualitás » Egyéb kérdések » A nőknek miért olyan nagyon...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

A nőknek miért olyan nagyon fontos a behatolás szex közben?

Figyelt kérdés

A kérdést szándékosan ide és nem a Szex kategóriába írtam, mert engem a dolog tarskeresési mondjuk úgy oldala érint.

Nekem az a nos hozzáállásom s kérdéshez, hogy orgazmus az orgazmus. Nem teljesen mindegy, hogy élvezel el? Nekem-bár lehet ez ilyen férfi dolog- teljesen. Viszont a behatolást ki nem állhatom. Azt szoktam mondani, hogy munkának is rossz ugrálni ott.

Viszont és ezt nem értem, miért ilyen fontos a nőknek? Nem.mindegy, hogy mitől meg, hogy élvezték el?

2023. dec. 21. 14:45
❮❮ ... 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 ... ❯❯
 51/129 anonim ***** válasza:
39%

Engem baromira elkezdett érdekelni, hogy a kérdező miért undorodik a behatolástól.

Szerintem egy normális férfi ösztönösen kívánja a behatolást, nem is értem hogy lehet ezt megkérdőjelezni, hát végsősoron nem ez a szex?

Fárasztó, hát ha szeretek valakit, akkor képes vagyok még akár ekkora szinte szenvedést is bevállalni érte.

Szerintem ez vagy kamu kérdés vagy valami súlyos zavar állhat a háttérben.

Nem áll fel punciban, mert kézhez szokott, gyorstüzelő és nem akar beégni, betegesen fél a teherbeejtéstől, nemi betegségtől vagy valami súlyos trauma érte korábban ilyen témában.

Ha nem változtatsz ezen a nézőponton, akkor nagyon leszűkíted a találati lehetőségeket.

Még külön szerencse, hogy a gyerekhez nem létfontosságú bedugni, megoldható enélkül is.

2023. dec. 21. 18:59
 52/129 anonim ***** válasza:
100%

Minden ember más, más szervezettel és vágyakkal. Ezt kéne elfogadni és megérteni.

Valaki imádja a behatolást valaki nem. Olyan embert kell keresni akinek hasonlóan vágyai vannak.

2023. dec. 21. 19:14
 53/129 anonim ***** válasza:
71%
Ó te szerencsétlen, te egyszerűen csak nem vagy képes kefélni!
2023. dec. 21. 19:14
 54/129 anonim ***** válasza:
13%

53.

Ne menjünk le arra szintre hogy ítélkezünk és sértegetünk.

Mindenkinek más szeret.

2023. dec. 21. 19:16
 55/129 anonim ***** válasza:
54%

52

Igen, de szerintem nem szeretetről meg imádatról van szó, hanem a kérdező konkrétan undorodik a behatolástól.

Éppen ezért illene közölni a kiszemelttel, hogy igen szép vagy, el tudnám képzelni magam veled, de azt azért ne várd el, hogy még meg is dugjalak.

2023. dec. 21. 19:28
 56/129 anonim ***** válasza:

13#-nak.

Ujjal, szájjal.

El kell ismernem hogy az ujjal nála rendszeres spriccelős élvezés volt és azóta se voltak olyan erős élvezéseim mibt akkor.

2023. dec. 21. 19:30
 57/129 anonim ***** válasza:

55

Nem feltétlenül undorodok de azzal egyet értek hogy egy értelmes párkapcsolat így kezdődik hogy tisztázzák a dolgokat. Mindegy miről van szó.

2023. dec. 21. 19:33
 58/129 A kérdező kommentje:

51! Pedig elég egyszerű! Mikor középsulis, egyetemista voltam csináltam párszor és egy kényelmetlen, elég gusztustalan érzés volt, mintha mondjuk csigákat rakták volna oda, és még fárasztó is a ki-be húzogtás. Mivel rossz volt nem is ment egy pont után, konkrétan már a gondolattól lekonyult. Emiatt

ugye lehetőleg elkezdtem kerülni, ki szereti azt, ami neki rossz?

Érted így?

Ha te mondjuk undorodsz egy ételtől boldogsággal ülsz le mellè enni?

2023. dec. 21. 20:04
 59/129 anonim ***** válasza:
20%
És neked miért van szükséged egyáltalán nőre, ha undorodsz a vele való dugástól?? Maradj meg magadnak, a nőket meg hagyd békén végleg. Senki sem akar egy ilyen defektes pasassal együtt lenni.
2023. dec. 21. 20:15
 60/129 anonim ***** válasza:
26%

59.

Egy kapcsolat nem csak a szexről szól,szomorú ha ezt valaki így gondolja

A szex meg nem feltétlenül csak behatolást jelent.

Az hogy sértegeted a kerdezőt csak téged minősít.

2023. dec. 21. 20:18
❮❮ ... 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 ... ❯❯

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!