Kezdőoldal » Szexualitás » Egyéb kérdések » A nőknek miért olyan nagyon...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

A nőknek miért olyan nagyon fontos a behatolás szex közben?

Figyelt kérdés

A kérdést szándékosan ide és nem a Szex kategóriába írtam, mert engem a dolog tarskeresési mondjuk úgy oldala érint.

Nekem az a nos hozzáállásom s kérdéshez, hogy orgazmus az orgazmus. Nem teljesen mindegy, hogy élvezel el? Nekem-bár lehet ez ilyen férfi dolog- teljesen. Viszont a behatolást ki nem állhatom. Azt szoktam mondani, hogy munkának is rossz ugrálni ott.

Viszont és ezt nem értem, miért ilyen fontos a nőknek? Nem.mindegy, hogy mitől meg, hogy élvezték el?

2023. dec. 21. 14:45
❮❮ 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 ... ❯❯
 11/129 A kérdező kommentje:
9! Ez nekem furcsa. Én ha elélvezek sosem érdekel, hogy mitől.
2023. dec. 21. 14:59
 12/129 anonim ***** válasza:
85%

Én voltam 4 évig behatolásmentes kapcsolatban és akkor az is nagyon jó volt.

Most viszont nem bírnám ki...egyfajta összefonódást érzek igy a párommal, meg jó érzés hogy bennem van.

2023. dec. 21. 15:00
 13/129 anonim ***** válasza:
69%
12 - Bocs, de meg kell kérdeznem. Akkor mit csináltatok 4 évig?
2023. dec. 21. 15:01
 14/129 anonim ***** válasza:
74%
De te nem nő vagy. Nem ugyanúgy élvezek el attól ha nyalnak vagy attól ha bennem vannak. Mindkettő jó, egyikről se mondanék le.
2023. dec. 21. 15:01
 15/129 anonim ***** válasza:
100%

Csak én voltam az aki azt hitte análról beszél?

Amúgy a híres neves G-pont belül van egy 1-1,5 cm atmérőjű terület a vagina melső falán, ami izgatása mind klitoriális, mind vaginális orgazmusnál fokozza a kéjérzetet. Ezért szeretik az aktus részét, de nyilván előjátékkal be kell nedvesíteni először, nehogy kidörzsöld, mert az fájdalmakkal jár.

2023. dec. 21. 15:04
 16/129 A kérdező kommentje:
14! Ez igaz, csak utálom a behatolást, ami hátrány, mert valamiért, mint írtam a nőknek egy ilyen mániája. Lassan ott tartok, hogy impotensnek mondom magam ismerkedéskor, hogy ne legyen baj, hogy nem dugom be nekik.
2023. dec. 21. 15:05
 17/129 A kérdező kommentje:
15! Nem mindenki olyan pajzán mint te! 🤣
2023. dec. 21. 15:06
 18/129 anonim ***** válasza:
94%

Hát nehezített a pálya az tény, én tuti nem lennék veled együtt, de biztos találsz olyan lányt akinek megfelel az is, ha nincs behatolás.

Kár hazudni, főleg hogy azt nem nagyon tudod titkolni ha felállt

2023. dec. 21. 15:06
 19/129 anonim ***** válasza:
69%
Felejtsd el az orgazmust! Számomra is olyan elem pasival, ami kell, nem pótolja más tevékenység! Tartós kapcsolatban/viszonyban egyszer-kétszer belefér, hogy xy ok miatt nincs, de ennyi. Én csókolózni is szeretek, így elképzelhetetlen, hogy szexelek valakivel úgy, hogy még előjáték alatt sincs egy darab se, hogy említsek egy másik példát, és nincs köze az orgazmushoz. Volt már ilyen kérdés, légyszi, ne akarj meggyőzni minket, hogy mi a fenének az a fránya behatolás, és kb. beteg, aki igényli…
2023. dec. 21. 15:07
 20/129 anonim ***** válasza:
85%

Spoiler: Kevés nő van aki nem szereti ha keményen megvan dugva.

Nekem még a kis ártatlan, bölcsész exem is azt súgta a fülembe, hogy keményen dugj meg. A többiről nem is beszélek inkább. :D

2023. dec. 21. 15:08
❮❮ 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 ... ❯❯

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!