Kezdőoldal » Szexualitás » Egyéb kérdések » Miért van sokkal több átlag,...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért van sokkal több átlag, átlag alatti méret, mint amennyi nőnek ez ideális lenne?

Figyelt kérdés
Itt a 14 és alatti méretekre gondolok. És sastagságra is ugyanez. Kb a pasik felének 14-15 vagy alattinak kell lenni, hiszen ez az átlag. Mégis a nők nagyobbik részének biztos, hogy ennél több az ideális (nem minimum). Vastagságra meg egy átlag szülés után kb szart sem ér.
2023. dec. 6. 10:32
1 2
 1/15 anonim ***** válasza:
65%

Nagyon egyszerű. A nagyanyáink idejében még nem válogattak ez alapján a nők. Ez most lett "divat". Majd vagy 2 generáció még és az átlag rögtön 17-18 centi lesz, hiszen nem várhatod el egy nőtől, hogy beérjen egy olyan méreted, amivel nem élvezi teljesen a szexet. És a legnagyobb élvezetet a számára legnagyobb farok tudja okozni. És ez általában nem az átlag méret.

És igen. Nem egy kapcsolatot láttam szülés után szétmenni. Egyszerűen onnantól kevés a pasi átlag, de főleg az átlag alatti mérete. Nem hiába lett divat a császár vagy a szülés utáni beavatkozás.

2023. dec. 6. 10:39
 2/15 anonim ***** válasza:
50%
"ideális"... megkérdezted az összes nőt, hogy mi nekik az ideális? A nőknek az ideális az lenne, ha értelmes pasik lennének, akik velük, az udvarlással, a kommunikációval lennének elfoglalva farokméregetés helyett.
2023. dec. 6. 10:54
 3/15 A kérdező kommentje:
Erre vannak kutatások. Az átlagtól nagyobb az ideális.
2023. dec. 6. 10:56
 4/15 anonim ***** válasza:
65%
Megint ez a farokméret mániás,aki nőt csak a kutatásokból ismer.Ne etessétek már a majmot,mert meggyőzni lehetetlen.
2023. dec. 6. 11:00
 5/15 A kérdező kommentje:
#4 Pontosan mi a bajod?
2023. dec. 6. 11:05
 6/15 anonim ***** válasza:
Mondjuk én nem ismerem 4-est, de tudom pontosan a baját. Unja az idiota, felesleges, faszcentizgetö kérdéseidet.
2023. dec. 6. 11:30
 7/15 A kérdező kommentje:
Miért felesleges? Engem tényleg érdekel, hogy miért nem követte eddig a farokméret a női igényeket. De amit az egyes írt logikusnak tűnik.
2023. dec. 6. 11:39
 8/15 anonim ***** válasza:

1. Az átlagos attól átlagos, hogy nyilván abból van a legtöbb. Ez valahol 14 cm körüli.

2. A nőknél is van ám átlagos méretű hüvely, ami a természet rendje szerint a leginkább az átlagos méretű pénisszel kompatibilis.

3. A fentiek ellenére nyilván egy átlagos punciba is belefér egy átlag feletti farok, el tudom képzelni, hogy bizonyos nőknek ez jobb, de hidd el egy átlagos méretű pénisszel a legtöbb nő kielégíthető, erre pl az én farkam a legjobb példa 14-15/ 4,5 cm

Éppen ezért sosem aggódom azon, hogy egy új nő esetében vajon elég e!

Ráadásul a szexben nagyon sok más olyan dolog is van, ami fontos, talán még fontosabb, mint az a pár centi ide, vagy oda.

Nálam egy nő nem maradt sosem orgazmus nélkül, figyelek a partner igényeire, az is sokféle, mondhatnám egyénfüggő.

A lényeg a kielégítő, minőségi szex. Ezt el lehet érni átlagos méretű pénisszel is, és lehet, hogy 28 cm essel meg sosem.

A nőknek nem elsősorban a pénisz mérete a fontos, akinek meg csak az, annak sok szerencsét...

2023. dec. 6. 12:00
 9/15 anonim ***** válasza:
38%

Nem unod még hogy mindíg ezt a butaságot tolod.

Annyira szaglik a dolog ha valóban lett volna több legalább alkalmi kapcsolatod

Elsülyednél szégyenedben.

Több mint 200 nővel voltam

Igen van olyan akit te mondasz

De nagyon kis arányban, csak épp nekik van a legnagyobb hangjuk, és ismétlem hangjuk!

De tökéletesen megelékszenek egy átlag pasival.

Szülés utánról meg ne is beszéljünk örül a férj ha puncihoz jut, és van idejük kamatyolni nem hogy ilyenekkel foglalkozni

2023. dec. 6. 12:16
 10/15 A kérdező kommentje:
#9 200 nő. Persze. Menj kamuzni máshová.
2023. dec. 6. 12:19
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!