Elértem a számomra ideális súlyt és szeretnék kicsit alámenni de nem sokkal max fél kilóval. (? ) többi lent
Ne is mondd. Nekem ugyanaz jött vissza, amit lefogytam, pedig nem kevés volt. Semmi édeset nem zabáltam, csak egyszerűen elkezdtem úgy étkezni, mint egy normális átlagos ember, aki nem diétázik.
Akkor visszament a súlyom a kiindulási állapotra és mostmár zabálhatok, amit akarok, ennél feljebb nem megy, de lejjebb sem a fene ette volna meg. :D
Hát, elég durva volt a diétám, szinte semmit sem kajáltam, csak ezeket a moslékokat, amiket aztán megszerettem, mert nem volt más. Értsd nem ettem olyat, ami olajban sült, semmiféle liszteset, olajos magvakat, cukrot. Szinte semmit, de minimálisat se. Amikor abbahagytam, akkor sem álltam neki az olajosflakonnak :) Akkor már elkezdtem megenni a sülteket, a liszttel habart főzeléket, de nem durván. Mégis minden visszajött. Szóval csinálhattam én bármit :D Cukrosat például azóta sem eszem igazán és fehér kenyeret se, de egyszerűen nem oszt nem szoroz nálam.
Inkább belenyugszom :)
Egyébként meg igazad van, sokaknál tökéletesen működik a visszaállás lassacskán.
Ez nem fog menni.
Naponta többet ingadozik, mint fél kg, úgyhogy nem értelmezhető a dolog. Fél kiló nem is látszik meg amúgy sem, minek görcsölni?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!