Lányok, a nagyobb méret, de nem túl nagy, ideális vastagsággal mennyire ritka? Valamint tényleg sokkal jobb érzés úgy a szex? Kort is írjatok!
Mint a fehér holló :(( Sokkal jobb úgy pedig...
(Most megnyugodtál?)
Éppen írni akartam neked egy hosszabb, részletesebb választ a kérdésedre.
Köszönöm, hogy a # 3. hozzászólásodban leírt megjegyzéseddel ennyi időt megspóroltál nekem!
A férjemnek átlagos a mérete és mégis fantasztikus vele az ágyban (is)! Sok fantázia és még több kölcsönös megértés, kompromisszum teszi kiválóvá a jó szexet!
Kedvesem pl. élvezettel vonjuk be a műhavert, akinek adottságai ideálisabbak számomra, mint férjemé. Nem mondanám, hogy rendszeresen, de néha szükségem van arra a méretre. Szerelmem ezt normálisnak veszi, semmi gondja, gátlása nincs ez miatt! Kifejezetten izgatónak tartja.
Láttam már ilyen jellegű játékszer prospektusban, kapható olyan műizé, amit a férfi felhúzhat a szerszámára, kiegészítve a saját méretét. Nekünk ilyenünk nincs, de a cél ugyanaz.
Gondolom, ha csupán néhány centi a probléma a házasság/kapcsolat terén, és ezen kívül nincs semmi bajuk, akkor ez lazán áthidalható. Ha más bajok is vannak köztük, akkor erről felesleges elmélkedni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!