SSzerintetek milyen a jó női táska? Mi számít? (csak kinézet, szín, az anyaga, a zsebek száma=pakolhatóság, melyik az ideális méret: kisebb v nagyobb, állítható pántok. Stb. )
Jó táska az, amelyik nem csúszik le könnyen a válladról, és megfelelő méretű, ami mindenkinek más.
És szép, divatos.
Én a nagy táskákat szeretem, mert még fősulira járok és utálnám, ha külön táskába kéne hordanom a könyveket, az üdítőt, stb. Szóval én az XXL-es táskákat preferálom, általában Zarában vagy Mangoban szerzem be őket. Nem szeretem a hosszú pántos táskákat, mindig a kezemben hordom, nem a vállamon. Mostanában ezeket szeretném beszerezni:
Nekem a közepes-nagy táskák a jók. Az szempont, hogy sok zseb meg rekesz legyen benne, és kívül külön egy cipzáros zseb telefonnak hátul. Jól maradjon fent a vállamon, de ne legyen hosszú a füle. Persze tetsszen is, nekem az elsők között van a kinézet is. Mindenképp egyszínű legyen, lehetőleg szürke, fekete vagy sötétlila, de azért legyen rajta valami díszes. Ami lakk meg nagyon fényes, az egyáltalán nem tetszik, inkább matt legyen. Az még fontos, hogy legyen tartása, tehát ha leteszem, akkor ne roskadjon össze.
Most ilyen táskám van (többek közt):
Ez teljesen jó lenne, de sajnos belül nincs felosztva, így nem lehet benne normálisan elpakolni. :S
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!