Mi a divat mostanaban? 13. 03.27. (Lány vagyok. ) Egyeb lent.
1.senkit nem érdekel mi a divat, normális ember pont hogy az ellentétét próbálja hordani
2.ha bemész egy ruhaboltba, nyilván nem fogsz ódivatú cuccost találni
3.ééés a világ tele van divatblogokkal és újságokkal
4.legyen saját stílusod
Cipő: mivel tavasz jön, nagyon divatosak a balerina-cipő típusúak. google-képek-balerina cipők
ruha: pl: nyomott mintás pólók, farmer nadrág. ha jól áll, szoknya+feltűnő harisnya. de a lent felsorolt boltba bemész, és találni fogsz mindent. ott csak divatos dolgok vannak.
smink: ami jól áll. akár sima szempillaspirál-szemceruza. nem tudom milyen idős vagy, de agy élénk színű rúzs is jó.
Márkák: Deichmann, Humanic, New Yorker, C&A, Takko, H&M. :)
Cipő: most nagyon divatosak lettek a magassarkú sportcipők
Ruha: minél egyedibb vagy, annál jobb. Szegecsek, keresztek minden mennyiségben. Hipster stílus nagyon befutott most. Magasított derekú szoknya, pl ami lefelé bővül
Smink: tus, szemceruza, spirál, vörös rúzs
Márka: Deichmann, Tally Weijl, New Yorker, Bershka, Pull & Bear, Douglas
Remélem tudtam segíteni:)
15/L
csőfarmer,színes-feliratos pólók,keresztek,szegecsek,szájak,bajszok,farmering,fekete-fehér függőlegesen csíkos cuccok,pl.ing,nadrág,mindenféle emberek a pólókon,pl.audrey hepburn,marilyn monroe,beatles,freddie mercury,chaplin.
cipőkről nem sokat tudok,nekem szegecses és fekete van,és mindenkinek tetszett,tehát gondolom divatos.
márkák:ew yorker,zara,h&m,pull&bear,bershka,estleg c&a
A szegecses cuccok nemsokára kimennek a divatból, a keresztes és a bajuszos cuccokat már nem annyira viselik sokan.
farmering/dzseki, a minta nélküli polók is,magasított short,asszimetrikus szoknya
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!