Kezdőoldal » Szépség és divat » Smink és kiegészítők » Honnan látni hogy valaki...

Honnan látni hogy valaki sminkelve van? Férfi szemmel :D.

Figyelt kérdés

Az osztályban van pár lány, akik nem sminkelik magukat, nem járnak szoliba, meg műkörmöshöz, meg nincs átfestve a hajuk minden hónapban. És van pár lány aki ilyen. És szoktam hallani amikor kibeszélik őket, hogy "szét van sminkelve a fejük, ezek smink nélkül a szobájukból nem mennek ki...-.-'"

Én meg mondom: "Komolyan? Sminkeli magát xy? :O" Erre "Persze! Nem látod? Tiszta ocsmány a feje smink nélkül!"

Na most eddig nekem nem tűnt fel, hogy valaki sminkeli magát. Lehet azért mert férfi vagyok, és nem izgat, hogy ki hogy néz ki.

De ott meg a lányok egyből levágják ha valakin smink van...

Ezt hogy csinálják?

Hogy lehet észre venni, ha valaki sminkelve van? Semmi olyat nem látok az arcukon, amin észre lehetne venni, hogy tiszta smink az arcuk. Max ha a szempillájuk tiszta fekete...

Na erről látom, hogy smink van az arcán:

[link]

De r*hadtul nem így néznek ki azok a lányok. Teljesen átlagosan...

De akkor honnan lehet megmondani, hogy valakin smink van?

Tipp, tanács? :D

2013. márc. 11. 14:53
 1/8 anonim ***** válasza:
100%
A sminkről. Ha kicsit is, de látszik, főleg ha van összehasonlítási alap.
2013. márc. 11. 15:01
 2/8 fufufinka ***** válasza:
100%
én is sminkelem magam de rajtam szerintem nem làtszik...es kimerek menni ugy a szobabol hogy nincs rajtam smink:)
2013. márc. 11. 15:14
 3/8 anonim ***** válasza:
100%

Nyugi, nem vagy egyedül ezzel férfi létedre. :D Én lány vagyok, de kicsit ki szoktam rajta akadni, mikor a férfiak azt hangoztatják, hogy egy nő legyen természetes és ne sminkelje magát. Közben meg mérget vennék rá, hogy amit ők úgy gondolnak, hogy nincs kisminkelve, az is ki van, de ők nem látják. :D

Onnan is lehet látni, hogy mondjuk valakinek nagyon egyenletes az arcbőre, nincs rajta bőrhiba, nem karikás a szeme (persze van aki smink nélkül is ilyen, de az ritka, mint a fehér holló...), a szempillákon is könnyen észrevenni, ha ki vannak spirálozva, a pirosítót is kiszúrni, stb. Gondolom, hogy egy férfinak ez nem feltétlen olyan könnyű, főleg mert a jó sminknek pont az a lényege, hogy úgy fedje el a hibákat és emelje ki az előnyös dolgokat, hogy ne ríjon le az emberről, hogy alapból nem ilyen. Nézd meg a sztárok hogy néznek ki sminkkel és anélkül (mondjuk a sminkes képek némelyikén azért photoshoppal is dolgoztak):

http://www.youtube.com/watch?v=TPeYjkKnFFY

http://www.youtube.com/watch?v=gqyqY35cCOE

2013. márc. 11. 15:33
 4/8 anonim ***** válasza:
71%

Tiniknél szerintem a leggyakoribb sminkhiba az alapozó használat. Sárgás tőle a bőrük, más színű az arcuk mint a testük többi része, mert ilyenek az olcsó alapozók, egyiknek sincs bőrszíne, csak sárgás ronda. Ráadásul a legtöbb csajnak szüksége sem lenne rá.

Van aki erre még púdert is tesz amitől poros hatású lesz (főleg az orron látszik).

2013. márc. 11. 15:40
 5/8 anonim ***** válasza:
2013. márc. 11. 15:47
 6/8 anonim ***** válasza:
100%

Ha valaki ügyesen csinálja, akkor sehogy. ráadásul a pasik nem nagyon tudják megmondani, milyen is egy smink, hacsak nem úgy néz ki, mint amit linkeltél. A női természetes smink meg a pasik szerinti természetes smink is más, amit a pasik vélnek természetes sminknek, valójában erősebb, mint amit a nők neveznek annak.

Szóval egyrészt úgy tudod észrevenni, hogy láttad már smink nélkül, vagy nem jól dolgozta el, és foltos az arca. Ha valaki kihúzza a szemét, az is látszik, hogy sokkal jobban "kiugrik" a szeme az arcból, feltűnőbb, sötétebb szín keretezi a szemet. Ha látsz egy csajt smink nélkül, utána már tudni fogod, ha smink van rajta.

2013. márc. 11. 15:55
 7/8 anonim ***** válasza:
Hát, majd ha egyszer látod őket smink nélkül, akkor majd egyből észre fogod venni, de egy olyanon akin egy nagyon kevés mindig van nem fogod. :D
2013. márc. 11. 16:45
 8/8 anonim ***** válasza:
100%
ha látod egy lány arcát közelről, észre tudod venni. ha fekete a szempillája és picit "csomós", meg nem természetesen, hanem kicsit elkülönülve állnak egymástól, akkor szempilla spirálozva van. ha a szeme alatt fekete, akkor kihúzta alul a szemét. ha a szemhéja csillog, nem bőrszínű, akkor szemhéjpúdert használt. ha a szempillái tövében felül fekete, akkor felül húzta ki a szemét, szemceruzával vagy tussal. néha "cicafarkat" is láthatsz :) ha nem hideg kicsípte vagy melege van piros az arca, akkor pirosítózott. az alapozót is tisztán ki lehet venni, lehet látni a púdert is, picit poros akkor a csaj arca. a korrektort is észre lehet venni, ha van egy pattanása, akkor közelről azt is ki tudod szúrni hogy korrektorozott. ha a szája csillog és nem természetes színű, akkor rúzsozott vagy szájfényezett. ha picit fénylik de nem színes, akkor ajakápolót használt. so easy :D
2013. márc. 12. 16:08

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!