Kezdőoldal » Szexualitás » Egyéb kérdések » Szerinted egy 12 - 14 eves...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Szerinted egy 12 - 14 eves korhatar rendben van sz*xualis tevekenysegre?

Figyelt kérdés

https://www.gyakorikerdesek.hu/politika__torvenyek-jog__1245..

El vagyok képedve a kommenteken... Valaki szerint meg a 12 meg 14 is tökéletes, és valahogyan sejtem nem a 13-14 évesek vannak ott. Most én vagyok a hülye vagy ők az abnormálisak?

2023. nov. 4. 12:54
1 2 3 4 5
 31/49 anonim ***** válasza:
7%

fiu vagyok, es szexeltem volna barmikor idősebb nőkkel

mi ezzel a baj?

fiu vagyok nem lany. emlekszem az osztalytarsaknak is allt a futyije a 30as tanar nokre pedig mi csak 10-12 evesek voltunk

2023. nov. 4. 18:19
 32/49 anonim ***** válasza:
12%
akarmit mondasz a legtobb kisfiu orulne egy idosebb nonek
2023. nov. 4. 18:20
 33/49 anonim ***** válasza:
91%
#32 mert egy kisfiú nem lát a hormonjaitól. És az a felnőtt nő, aki egy kamaszfiúra felizgul, pedig nem normális, és beteg. Ugyanez igaz a fordított felállásra.
2023. nov. 4. 18:34
 34/49 anonim ***** válasza:
6%
#4 Teljesen logikátlan amit írsz, egyik nap még szexelhet a 17 éves párjával, de másnap, mikor 18 lett már nem. A legszebb, hogy utána te is kifejted, hogy logikátlan, holott te írtad le. "Oldják meg" :D ez jó, de ha jelen esetben tegyük fel bűncselekmény lenne amit írsz, akkor egy potenciális bűncselekményt oldanának meg "okosba", komolyan nem értem az embereket. :D
2023. nov. 4. 19:14
 35/49 anonim ***** válasza:
91%
Nincs rendben, en 14 evesen meg bujocskaztam 😅
2023. nov. 4. 21:38
 36/49 A kérdező kommentje:
8-as egyébként totál korrekt és ezért is morális szempontból is fontos a dolog, nem pedig "a tÖrvÉny szERint 14 év mÁr tud magA csElekEdni DÖntÉskéPes" baromságot nyomják állandóan.
2023. nov. 4. 21:58
 37/49 A kérdező kommentje:

21

Ne aggódj itt vagyok. Minimális szintaktikai tolerancia deficitben szenvedőként mint te, valóban nehéz leszűrni a lényeget azután már, hogy azt írtam véletlenül, hogy "Vektek", "Nektek" helyett. Rettentően összezavartam az egész szemantikáját és kontextusát a mondandomnak. Elnézést, nem tudtam, hogy ilyen problémával kűzdők is vannak itt.

Mostantól tisztábban beszélek. Érdekes sokuknak leesett, neked meg 1-2 embernek nem.

Szóval folytatom a diskurzust az aberráltakkal is, mint te például.

2023. nov. 4. 22:07
 38/49 anonim ***** válasza:
24%
Amúgy teljesen értelmetlen ezen vitázni szerintem.
2023. nov. 5. 00:12
 39/49 A kérdező kommentje:

38

Azon, hogy 50 eves ferfi nagydarab egy 12 - 14 evessel nyomhatja? Erkolcsileg te ezt ugy iteled el, hogy ertelmetlen ezt azert ketsegbevonni, vitazni rajta?

Ertelmetlen volt inkabb valaszolnod ide egy ilyet, mert ahogy latom ez teged nem foglalkoztat, de ha a te lanyodrol lenne szo 12 evesen ugy lehordanad ezeket az embereket, mint az orult.

Es akkor jonne egy illeto: "Amúgy teljesen értelmetlen ezen vitázni szerintem."

Mifele gondolkodas ez? Ez pedfil szeru ha nem az, mert nem ismerlek, de nem is akarlak ezek utan.

2023. nov. 5. 08:37
 40/49 anonim ***** válasza:
14%

#33 de attol meg a kisfiuknak jo.

azt elhiszem ha a lanyoknak ez trauma es remalom, de a fiuk tobbsegenek nagyon is jo elmeny lenne egy idosebb csaj.

full kanos voltam mar az 5. osztalytol, biztos benne lettem volna ha egy tanarno koru pl kozeledett volna hozzam

egy lany es egy fiu mashogy eli ezt meg fogadd el.

lehet hogy undorito hogy egy felnottt no, de attol ez meg a fiuknak jo elmeny.

tehat nem azt mondom hogy nem itelem el a noi pedofilokat, dee egy fiunak mas elmeny mint egy lanynak.

2023. nov. 5. 10:04
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!