Kezdőoldal » Szexualitás » Egyéb kérdések » Szerinted egy 12 - 14 eves...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Szerinted egy 12 - 14 eves korhatar rendben van sz*xualis tevekenysegre?

Figyelt kérdés

https://www.gyakorikerdesek.hu/politika__torvenyek-jog__1245..

El vagyok képedve a kommenteken... Valaki szerint meg a 12 meg 14 is tökéletes, és valahogyan sejtem nem a 13-14 évesek vannak ott. Most én vagyok a hülye vagy ők az abnormálisak?

2023. nov. 4. 12:54
1 2 3 4 5
 1/49 anonim ***** válasza:
75%
Szerintem egyáltalán nem! Egy kuslánynak attól még, hogy 11 évesen megjön a menstruációja, az egyáltalán nem azt jelenti, hogy készen áll az ilyen dolgokra, mert egy csomó minden még nincs kifejlődve neki teljesen nemi téren se testileg se lelkileg olyan 18-21 éves koráig!
2023. nov. 4. 12:59
 2/49 A kérdező kommentje:

Szerintem sem. 14 evesen totál fejletlen még testileg is a kisgyerek. Általános iskolás. A linken valami 20 - 50 évesek vannak akik szerint a jelenlegi törvény 14 év a korhatár szóval tudják, hogy mit csinálnak.

Csak arról nem hallottak, hogy erkölcs és empátia.

2023. nov. 4. 13:01
 3/49 matyensz válasza:
38%
Fiúnak 15-16 évesen már valami kis kezdetleges tapasztalat szerzés jó lehet, csók, petting, vagy valami tipi tapi, hogy mire oda jut, hogy az igazi barátnőjével akit szeret, el akarja veszíteni, vagy venni a csaj szüzességét(17-18) akkor tudja már, hogy hol az eleje és a vége, vagy, hogy kell hozzá nyúlni. Nálam ez bevált, én is így kezdtem. 30/F
2023. nov. 4. 13:02
 4/49 anonim ***** válasza:
74%
Szerintem az, hogy 14 évesek esetleg egymással felfedeznek ezt-azt, az elmegy, csak legyenek felvilágosítva, nyilván azt nem lehet megtiltani, hogy szexeljen valaki. De őszintén szólva én azt tartanám elfogadhatónak, ha a törvény onnantól büntetne, hogy 18 év feletti 18 év alattival. (Ez szívás lenne egy 17-19 éves esetében, de ez van, oldják meg, egy normális pár amúgy sem jelentgetné fel egymást, jó esetben szakítás után sem.)
2023. nov. 4. 13:03
 5/49 anonim ***** válasza:
86%

"az igazi barátnőjével akit szeret"

alapból vele kellene csinálnia ezeket, nem pedig random eberekkel.

2023. nov. 4. 13:04
 6/49 A kérdező kommentje:

4

A linkelt postban "14 évesen már valamennyi eszének kell lenni az embernek, tudnia kell mérlegelni a döntéseivel kapcsolatban, innentől kezdve pedig az ő dolga, hogy szexel-e egy idősebbel vagy sem. Viszont ez azt is jelenti, hogy a cselekedeteiért már ő a felelős, nem más, így azt is el kell fogadni, ha egy 50 évessel kefél..."

Szerintük totál oké 50 éves férfi 12, 14, 15 évessel nyomja.

2023. nov. 4. 13:06
 7/49 anonim ***** válasza:
91%
Én még 15 évesen is kisautókkal játszottam, 19 évesen vesztettem el a szüzességemet, ami meg már lehet késő. De ezt a 12-14 éves kort nagyon korainak tartom.
2023. nov. 4. 13:06
 8/49 anonim ***** válasza:
92%
Nem , mert erőszak esetén hivatkozhatnak hogy beleegyezett az áldozat . Ez csak egy példa . A törvények vallás babona a primitiveknek aljanépeknek trógereknek kedvez , irasos hivatkozasi alap. De nézzetek netes kommenteket a bűnözőket sztároljak ostoba gyökereket támogatják már bő 60% felett .
2023. nov. 4. 13:08
 9/49 matyensz válasza:
77%

5 öske

Egy 15 éves lány sokkal félénkebb mint egy fiú 15 évesen. Legalább is az én időmben még így volt! (15 éve) ÉN nem akartam rá erőltetni semmit a velem egykorú lányokra, így kicsit idősebb/tapasztaltabb csajokkal is.erkedtem/17-18/ ők már azért kicsit nyitottabbak voltak. Én szereztem egy kis tapasztalatot, és még a velem egykorú lányokat sem bántottam meg. Aztán ilyen 17-18 lehettem mikor elvesztettem, és szerettem is egyébként akivel voltam.

2023. nov. 4. 13:09
 10/49 anonim ***** válasza:
92%
6 Tudom, a felnőtt kapcsolatok kategória tele van olyan 30-asokkal, akik simán együtt lennének 14 évesekkel, mert hát jól néznek ki és legális. Agyilag valószínűleg ők is egy 14 éves szintjén vannak, gondolom azért tartják olyan hú de érettnek őket. Krva érett lehet valaki, aki épphogy befejezte az általános iskolát, eddig a legkomolyabb döntése az életben az volt, hogy tanuljon-e holnapra, vagy inkább Tiktokozzon. Vagy nem tudom, nekem kb ilyen jellegű problémáim voltak akkoriban, éles váltás lett volna hirtelen az, hogy vajon egy 50 éves szerelmes-e belém vagy csak megdugni akar.
2023. nov. 4. 13:13
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!