Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szerinted egy 12 - 14 eves korhatar rendben van sz*xualis tevekenysegre?
https://www.gyakorikerdesek.hu/politika__torvenyek-jog__1245..
El vagyok képedve a kommenteken... Valaki szerint meg a 12 meg 14 is tökéletes, és valahogyan sejtem nem a 13-14 évesek vannak ott. Most én vagyok a hülye vagy ők az abnormálisak?
7
Sokszor még a 20-25 éves nők is éretlenek, nemhogy a tinédzserek! Én jobban büntetném a kiskorúakkal való intim kapcsolatot, ha akarja a kiskorú, ha nem.
10
De ez nagyon durva, hogy ennyi aberrált ember létezik mint ott. 30-50 évesek irogatnak, hogy 12 - 14 évesekkel csinálni.. számomra ez iszonyú erkölcstelen. Nagyon felháborít, törölni kéne azt a kérdést szerintem. Hogy ennyi sok p*dofil szerű vagy olyan ember mászkál köztünk ez ledöbbentő.
12
Nem az, hogy nem merem leírni, hanem maga a helyzet erkölcstelen és nem akarom nyíltan leírni. Látom te sem vagy különb az ottaniaktól, hogy "hát nemtom".
16
Elegge gusztustalan amit irtal. Haragudj.
A testi fejlettség teljesen egyéni. Viszont a 12-14 éves kor arra vonatkozik, ha a partner 18 alatti. Számomra egy 15 éves fiú és egy 13 lány kapcsolata sokkal inkább elfogadható, mint egy 50 éves férfi és egy 14 éves lányé: utóbbi már régóta legális.
De még mindig ott kellene lennünk, hogy lányoknak, fiúknak megtanítani, abba menjenek bele, amit ők is akarnak, merjenek nemet mondani és egészséges kapcsolatokat keressenek. Nem pedig törvényektől és tiltástól várjuk a megoldást.
16, 18
Vektek vannak gyerekeitek?
Ha odamenne hozzá előttettek egy 50 éves és megkérdezné tőle előtted, hogy akarsz-e velem egy jót sz*xelni a 14 éves lányoddal, te mosolyognál és integetnél "jó szórakozást!"?
És a feleséged/férjed ugyanígy mosolyogna és átölelnétek egymást?
Hogy lehettek ilyenek?
#19: van gyerekem. És neked érettségid?
Ennek a mondatnak semmi értelme: "Ha odamenne hozzá előttettek egy 50 éves és megkérdezné tőle előtted, hogy akarsz-e velem egy jót sz*xelni a 14 éves lányoddal, te mosolyognál és integetnél "jó szórakozást!"?"
Most ki szexel kivel?
Ellenben ezt írtam: "Számomra egy 15 éves fiú és egy 13 lány kapcsolata sokkal inkább elfogadható, mint egy 50 éves férfi és egy 14 éves lányé: utóbbi már régóta legális."
Szerinted ebből hogy jön le, hogy én támogatnám azt, hogy egy 50 éves egy 15 évessel szexel?
Ja, és mintha írtam volna még egy bekezdést, de szerencsétlen.
Reménytelen vagy. Ha annyira tudsz gondolkodni, mint amennyire szöveget fogalmazni és értelmezni, akkor már értem a felháborodásodat.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!