Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szerinted egy 12 - 14 eves korhatar rendben van sz*xualis tevekenysegre?
https://www.gyakorikerdesek.hu/politika__torvenyek-jog__1245..
El vagyok képedve a kommenteken... Valaki szerint meg a 12 meg 14 is tökéletes, és valahogyan sejtem nem a 13-14 évesek vannak ott. Most én vagyok a hülye vagy ők az abnormálisak?
Ahogy eddig is, hiába a hiszti. Ők döntenek mikor kezdik. Ahogy mi is így tettünk amikor fiatalok voltunk.
Azokkal kellene komolyabban foglalkozni akik vissza élnek a szabad akarattal, meg akik a naív kislányokat befűzik. Csak hogy a pedók meg szabadon rohangálnak. Volt az ismeretségembem szomorú eset és fickó a mai napig tengeti tovább az életét szabadon.Miközben rá ment az 5 éves kislányára. Ezekkel van a gond nem azzal ki mikor kezdi. Semmit sem érnek a mondva csinált törvények ha a globál média már gyerekkor óta manipulálja a fiatalokat.
Ez az én véleményem és nem fogok erröl vitatkozni sem további hozzászólást írni.
:)
barcsak engem is kihasznalt volna egy jo 50 eves csaj
sot most is elveznem
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!