Kezdőoldal » Szexualitás » Egyéb kérdések » Szerinted egy 12 - 14 eves...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Szerinted egy 12 - 14 eves korhatar rendben van sz*xualis tevekenysegre?

Figyelt kérdés

https://www.gyakorikerdesek.hu/politika__torvenyek-jog__1245..

El vagyok képedve a kommenteken... Valaki szerint meg a 12 meg 14 is tökéletes, és valahogyan sejtem nem a 13-14 évesek vannak ott. Most én vagyok a hülye vagy ők az abnormálisak?

2023. nov. 4. 12:54
1 2 3 4 5
 21/49 anonim ***** válasza:
14%
De csendben maradtál, ahogy kiderült, hogy még olvasni sem tudsz...
2023. nov. 4. 13:59
 22/49 anonim ***** válasza:
33%

Ahogy eddig is, hiába a hiszti. Ők döntenek mikor kezdik. Ahogy mi is így tettünk amikor fiatalok voltunk.

Azokkal kellene komolyabban foglalkozni akik vissza élnek a szabad akarattal, meg akik a naív kislányokat befűzik. Csak hogy a pedók meg szabadon rohangálnak. Volt az ismeretségembem szomorú eset és fickó a mai napig tengeti tovább az életét szabadon.Miközben rá ment az 5 éves kislányára. Ezekkel van a gond nem azzal ki mikor kezdi. Semmit sem érnek a mondva csinált törvények ha a globál média már gyerekkor óta manipulálja a fiatalokat.

Ez az én véleményem és nem fogok erröl vitatkozni sem további hozzászólást írni.

:)

2023. nov. 4. 14:11
 23/49 anonim ***** válasza:
86%
Szerintem különbséget kellene tenni a kamasz szerelem között es aközött, amikor jóval idősebb a partner. Azzal nem látok nagy gondot, ha két 14-15 éves kamasz első szerelemből lefekszik egymással, de azzal igen, hogy egy 14 évest kihasznál egy felnőtt, 40-50 éves férfi. Az utóbbit büntetném.
2023. nov. 4. 14:15
 24/49 anonim ***** válasza:
80%
Valahogy úgy kéne megváltoztani a törvényeket, hogy felnőtt korú ne kezdjen 18 alattiakkal.
2023. nov. 4. 14:18
 25/49 anonim ***** válasza:
85%
Egyéntől függ mennyire érett szexuális tevékenységre. De a kérdésben a beleegyezési korhatárrol van szó amire szerintem egy 14 éves túl fiatal. Értelmi szinten egy 14 éves túl fiatal és tapasztalatlan. Egy 30-50 éves férfi már sok tapasztalatal rendelkezik és könnyen behülyithet és manipulálhat egy tapasztalatlan 14 évest hogy bele egyezzen a szexbe és hogy olyan dolgokat tegyen meg az idősebbik ért szexben amit egyébként nem tenne.
2023. nov. 4. 14:29
 26/49 anonim ***** válasza:
11%
Nincs rendben, sokkal lejebb kéne vinni.
2023. nov. 4. 16:44
 27/49 anonim ***** válasza:
7%
23: Amít írsz az férfigyűlőlet. Mert ha egy 50 éves nő használ ki egy kisfiut, vagy kislányt, az miért nem zavar ?
2023. nov. 4. 16:47
 28/49 anonim ***** válasza:
97%
#27 hol írtam, hogy az nem zavar? Az is ugyanolyan undorító és beteges, és ugyanúgy büntetni kellene. Csak ritkább. Attól meg undorító.
2023. nov. 4. 17:57
 29/49 anonim ***** válasza:
1%

barcsak engem is kihasznalt volna egy jo 50 eves csaj

sot most is elveznem

2023. nov. 4. 18:07
 30/49 anonim ***** válasza:
95%
#29 nem csak pedofil, de ösztönlény is vagy. Na szép.
2023. nov. 4. 18:13
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!