Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lányok, ti hogyan látjátok a zuhanyzóban, inkább a
szőrös vagy a csupasz punci dominál?
hát de most mondnom hogy nem muszáj :D ezen mit nem értesz. nekem az a fura amit te mondasz
hogy törcsi meg naci nélkül nudizik 5-6 csávó egy szobában.. és nézi egymást.
és ez mér jó élmény?
2023. okt. 16. 09:37
akkor te olyann nudista szemléletben nőttél fel hogy az egész város nudizik.. de ez nem általános!
2023. okt. 16. 09:39
Te nem értesz. Az egy dolog, hogy itthon (Debrecenben) nem muszáj. Erre mondom azt, hogy egy egész országnak van téves elképzelése a szaunázás mikéntjéről (tisztelet a kivételnek). Az oka pedig a szaunakultúra hiánya, nem ismerete. Felőlem ücsöröghetsz bent 60 fok párában a műanyag szarodban a többi magyarral, aki jobban tudja, hogy kell ezt, mint azok a népek, akik feltalálták a szaunázást. Én nem ülök be mellétek, ha nem muszáj.
Ez pont olyan, hogy a legtöbb olasz sírva fakadna attól a milánói vagy bolognai spagettitől, ami a magyar háztartások 70-80 százalékában az asztalra kerül. Hiába hívjuk úgy, az nem az.
2023. okt. 16. 09:45
#45 Egyetértek. Nudista strandról is kivágnak, ha nem vetkőzöl le.
Oda sem kötelező menni, hiába vetted meg a jegyed, a szabály az, hogy pucéran kell lenni.
#46 De igen, pont ez a begyöpösödött, prűd magyar gondolkodás és nevelés. Még a családtagok is sokszor szégyenlősek egymás előtt. Röhej! A magyarok többsége egy besavanyodott ember, külföldön sok kultúrában abszolút természetes a meztelen szaunázás, kortól nemtől függetlenül. Nudi strandokon is tömegek vannak, nem mint itthon!
2023. okt. 16. 09:47
értem, majd 1x kipróbálok egy rendes szaunát :)
2023. okt. 16. 09:53
56/78 A kérdező kommentje:
Srácok, kicsit eltértünk a témától nem?
43. Ha bemész egy szaunába, ahol előírás, hogy csak meztelenüo lehet szaunázni, akkor semmilyen jogadat nem sértik meg, ha rádszólnak, mert fürdőruhába vagy. Ugyanis önként mentél oda s elfogadtad a feltételeket. Amúgy meg nem mész oda, ahogy az ember nudista strandra se megy, ha fürdőruhába akar lenni.
2023. okt. 16. 18:51
Ki van írva mindig, hogy hogyan kérik. Én is debreceni vagyok, de most Németországban dolgozom, ezért láttam mindkettőt. Otthon a sárvári az egyetlen, ahol pucér szaunát írtak ki. Én kaptam oda ajándék jegyet, azért mentem. Én lepedőben vagy törölközőben mentem be. Azt elfogadom, hogy ne menjen be az ember műanyag fürdőruhában a szaunában, de a mi a logika abban hogy pamutbugyiba ne menjek, de tetőtől talpig lepedőben mehetek. Szerintem semmi. Én legszívesebben pamut bugyiban mennék be. Ez a pucérkodás meg prűdség kérdése... Nekem nőként baromira nem tetszik, ha valakinek a nemi szervét látom. Nekem személy szerint nem tetszik mikor a szaunákban valaki így kifekszik. De ez egyéni dolog. Nekem az sem tetszik ha a csajok melltartót sem vesznek a fehér póló alá, meg a fél fenekük kint van. Most legutóbb Görögországban nyaraló övezetben láttam olyat, hogy az egész feneke kint volt, nem részletezem... Nekem nem tetszik, mert engem nem érdekel más átlátszó topja, az meg zavar ha a barátomnak feláll mert jóformán úgy öltözködnek sokan, mintha úgy kellene rávenni a szexre a férfiakat, mert senki nem akarna...
2023. okt. 16. 20:05
Úgy értem, otthon Mo-on ahol én voltam eddig szaunában, ott egyedül Sárváron találkoztam azzal, hogy nem mehetsz be fürdőruhában. Máshol meg ki volt írva, hogy kérjük, hogy csak fürdőruhában használja a szaunát, "megértésüket köszönjük". De mondom, addig nem jutott el az ötlet sehova hogy pamut ruhában miért ne mehetnél.
2023. okt. 16. 20:12
57-es ők azt mondták meztelen :) ha tetőtől talpig törcsi van rajtad az nem meztelen. a meztelen az meztelen. de ha mutattok nekem 1 papírt ami ki vann téve bármelyik helye hogy "kötelező 1 száll punciban lennie idegenekkel 1 szobában küldök 1 milliót! :)
59. nyilván nem pamutruhára.. öltönyre, ünneplő cipőre gondoltam..
2023. okt. 17. 09:47
További kérdések: