Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lányok, ti hogyan látjátok a zuhanyzóban, inkább a szőrös vagy a csupasz punci dominál?

#23 jaa, hogy ez a szex rovat, és nem a politika.. hoppá!
Lónak a sza. Azért te is berágnák, ha egy szőrös jeti a csajodat bámulná nyálcsorgatva edzés közben, vagy inkább vállon veregetnéd, hogy kamerázta is? Csak ez a mindennapos elsikálás, kicsinyesség zavar, hogy egyesek képesek átmenni kukkolóba, ha egy csorda női segget látnak, és egyből áll a bré, és még ráadásul fel is vállalja büszkén mekkora egy ... Vagy te ebből is kimosdatod? Hát várom!

Üssétek egymást magyarok, ahol csak éritek!
Ez a topik tökéletesen megmutatja a magyar társadalom mentális állapotát. Teljesen mindegy, mi a téma, minden is kiváló apropó, hogy a konfliktus szárba szökkenjen, az agresszió, az indulat, a frusztráció szabad folyást kapjon, kiélhető legyen, lehessen veszekedni, egymást anyázni. De hát erre vagyunk kondicionálva, trenírozva folyamatosan, nem a kölcsönös megértésre, hanem a tekurvqanyádra meg a hülyevagyra – persze nemcsak 2010 óta, de az elmúlt 13 évben fokozottan.

nem szoktuk egymást nézegetni... nem volt ilyen élményem XD
remélem engem se nézegetnek, de szerintem a korosztályom borotválja
egyébként nyilvános zuhanyzók már kábé aquaticumban sincs máár, strandon van de ott nem szokás levenni a bugyit.
19

28
Pedig én arra tippeltem, hogy inkább a 25 felettieknél trend a borotva, a fiatalabbaknál jön vissza a szőrzet.

a saláta az kedvelt?
a többségnek azért az jön be ha a lányoknak ilyen kis.. babás, meg sima ajkak nem?
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!