Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lányok, ti hogyan látjátok a zuhanyzóban, inkább a szőrös vagy a csupasz punci dominál?

Baba vagy saláta? Szerinted alulról megfigyeljük egymás punciját vagy mi? 😅
Amúgy mit értesz idősebbek alatt?

mért gondolod hogy egymás sunciját nézik...
te is nézegeted a kolbikat?

#5 kolbi, LOL 😄
Férfiként csak azt tudom elmondani, hogy eddig minden barátnőmnek vagy csupasz, vagy fazonra igazított (volt szivecskés is valentin napra 😘) volt.
Nem tudom, hogy kapcsolatunk előtt hogy volt, és én se szoktam nézegetni más pasikat zuhany közben. Egyszerűen nem érdekel. Tudom, hogy van akinek jóval nagyobb, és olyan is, akinek kisebb. De csak mert mert barát vagy haverként volt róla szó, és teljesen más kontextusban, mint hogy kinek mekkora van. Ez így soha nem érdekelt.

ez nagyon érdekes volt 6 os de igazából ez a huncut kérdés a huncut nők nézegetésére ment rá.. hogy egymásnak csekkolgatják :D
mind1 igazáából minden 20 kérdésre jut 1 női komment sztem

További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!