Kezdőoldal » Szexualitás » Egyéb kérdések » Lányok, ti hogyan látjátok a...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Lányok, ti hogyan látjátok a zuhanyzóban, inkább a szőrös vagy a csupasz punci dominál?

Figyelt kérdés
Idősebbeknél inkább szőrös vagy pont, hogy csupasz vagy fazon. Valamint, baba vagy saláta punci a gyakoribb?

2023. okt. 7. 01:07
1 2 3 4 5 6 7 8
 41/78 anonim ***** válasza:
100%

Emberek, fogjátok már fel, hogy a szaunák (Saunawelt) osztrákoknál kötelezően pucéran vehetők csak igénybe, beleértve a hozzájuk tartozó tusolókat, medencéket. Ha zavar, akkor tekerj magadra törölközőt, lepedőt. Németeknél, ha jól tudom, vagy ugyanez, vagy két részre osztva a szauna, egyik azoknak, akik a poliészter ruhákban akarnak főni és a felszabaduló káros anyagokat beszippantani, másik a mezteleneknek. Skandinávoknál, ha jól tudom, szintén tilos a fürdőruha.

Nálunk sajna meg rendőrt akarnak rád hívni, ha nincs rajtad bikini/sort, itt ennek nincs kultúrája. Illetve finn szaunának hívják ott, ahol van rá lehetőség normálisan szaunázni. Sárvár nyilván osztrákokhoz közel egy jobb hely ilyen szempontból.

2023. okt. 16. 06:00
 42/78 anonim ***** válasza:
0%

hát az osztrákoknál

de mi magyarok vagyunk xd

nem láttam fürdőt ahol ott áll egy néni az ajtóban és rádparanncsol " ruhát le!!" a szauna előtt. ez bullshit

2023. okt. 16. 08:33
 43/78 anonim ***** válasza:
0%

személyiségi jogot sért.. nem kötelezhet még rendőr sem arra hogy te levetkőzz.

gonndolom aki akar levehet mindent.. de itt Debrecenbe még ilyet nnem láttam hogy valaki pucéron szaunázna

2023. okt. 16. 08:34
 44/78 anonim ***** válasza:
de mér attól jobb hely valami 41-es hogy pucéran szaunázhatsz? :D mér ilyen fontos ez.
2023. okt. 16. 09:21
 45/78 anonim ***** válasza:
100%

42-43

Na erről beszéltem…. Jól illusztrálva lett a hazai felfogás meg gondolkodás.

Nincs néni az osztrákoknál se, aki rádparancsol. Egész egyszerűen nem mennek be a szaunába, csak fürdőruha nélkül. Aki mégis, arra rászól a többi vendég. Ez pont az a kategória, mint disznószaros gumicsizmában befeküdni a vetett ágyba. Vagy sapkában bemenni egy keresztény templomba.

Ami meg a személyiségi jogot illeti meg a rendőrt: ha a szauna igénybevételének feltétele és szabálya a fürdőruhamentesség, akkor baszhatod a személyiségi jogaidat. Illetve nem: ha neked ez derogál, akkor nem szaunázol, és probléma megoldva. Amúgy nem a rendőr bsz ki a szaunából, hanem a személyzet, mint macskát szarni.

A szabályokat be kell tartani. Én se strandolok egy szál faszban a szentendrei Postás strandon, mert kötelező a textil.

2023. okt. 16. 09:26
 46/78 anonim ***** válasza:
14%
ez nem hazai gondolkodás így neveltek hogy ne mutogassam magam ha nnem muszáj.. ennyi
2023. okt. 16. 09:31
 47/78 anonim ***** válasza:
100%

44

A mackósajtot se alufóliástól eszed. Masszőrnél sem ruhástul fekszel fel az asztalra. Nem alsógatyán keresztül pisilsz. Nem kesztyűben ülsz le vacsorázni. Soroljam még? Egyszerűen megvan egy csomó dolognál, hogy hogyan helyes (hasznos, egészséges) csinálni.

2023. okt. 16. 09:32
 48/78 anonim ***** válasza:
0%
de a fürdőruha tiszta, meg a törcsi is.. egyik vagy másik. De az hogy sorban állnak farokkal meg nunikkal a szauna előtt. :D ilyen van?
2023. okt. 16. 09:32
 49/78 anonim ***** válasza:
100%

46

Akkor szarul félreneveltek. Ez nem mutogatás ugyanis. Levetkőzni szaunában viszont muszáj.

2023. okt. 16. 09:33
 50/78 anonim ***** válasza:
100%

48

Ismerkedj még a világgal.

2023. okt. 16. 09:34
1 2 3 4 5 6 7 8

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!