Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Volt már olyan érzésetek hogy munka/suli bárhol el banbulsz és el kezdel játszani a gondolataiddal ? Pl: hogy fog ki nézni a szerelmem vagy egy random sztorit össze ragsz 🤣🤣
Figyelt kérdés
ma 19:44
1/21 anonim 

válasza:

Szoktam. Van.hogy melóhelyen beindulok egy képzeletbeli partnerre és elmegyek hokizni a wc-be.
2/21 A kérdező kommentje:
Grat xd
ma 19:53
3/21 anonim 

válasza:

Neked inkább figyelni kellene a suliban, nem pedig elbambulni. Főleg nyelvtanórán kéne nagyon figyelned és megtanulni helyesen írni és a helyesírási szabályokat.
4/21 A kérdező kommentje:
#3 Mi közöd hogy írok + honnan veszed hogy suliba járok
ma 21:22
5/21 anonim 

válasza:

Igazad van, akkor helyesbítek, Neked inkább figyelni KELLETT VOLNA a suliban, nem pedig elbambulni. Főleg nyelvtanórán KELLETT VOLNA nagyon figyelned és megtanulni helyesen írni és a helyesírási szabályokat.
6/21 A kérdező kommentje:
Pont te mondod aki azon éli ki magát hogy másoknak a kérdéséhez ilyet ír 🤦♀️
ma 21:34
7/21 anonim 

válasza:

Mármint mi az amit pont én mondok? Én azt mondtam, hogy helyesen kellett volna írnod. Nem igazán értem, hogy most mit is akartál mondani a 6-os hozzászólásoddal, mert nem nagyon reflektál az én korább írásomra.
8/21 A kérdező kommentje:
Hallod MOST MONDOM OLVASD EL !!!!!
MIT Írtál és JEGYEZD MEG ÚGY ÍROK AHOGY NEKEM TETSZIK !!!! És ha nem tudsz a kérdésre válaszolni akkor lehet ebből a csevegésből távozni és kész
ma 21:52
9/21 anonim 

válasza:

Nem hallom, gépelj hangosabban.
Amúgy meg nyugodj meg szépen, az idegeskedés nem tesz jót a vérnyomásodnak.
Egyébként meg oda írok, ahová akarok.
10/21 A kérdező kommentje:
Akkor tudod hova írj ….. ☺️
ma 22:02
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!