Kezdőoldal » Szexualitás » Egyéb kérdések » Volt már olyan érzésetek hogy...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Volt már olyan érzésetek hogy munka/suli bárhol el banbulsz és el kezdel játszani a gondolataiddal ? Pl: hogy fog ki nézni a szerelmem vagy egy random sztorit össze ragsz 🤣🤣

Figyelt kérdés
tegnap 19:44
1 2 3
 11/21 anonim ***** válasza:
Persze, hogy tudom, ahogy az előbb is írtam, oda ahová akarok.
tegnap 22:03
 12/21 A kérdező kommentje:
Aha akkor anyádba is írhatsz szívesen 😉😉
tegnap 22:05
 13/21 anonim ***** válasza:
Én inkább ide írok, mert látom, hogy tetszik neked, szívesen. :)
tegnap 22:06
 14/21 A kérdező kommentje:
Akkor írjál oktassál ki mindenkit mert neked olyan kedved van
tegnap 22:12
 15/21 anonim ***** válasza:
Nem mindenkit kell kijavítani.
tegnap 22:15
 16/21 A kérdező kommentje:
Ja elnézést kérek neked már nem fel lőtték a pizsomát? Mert neked szerintem illem órára kéne járnod vagy anyu és apuci nincs éppen itt hogy meg tanítson téged “de szomorú mindjárt sírok”
tegnap 22:27
 17/21 anonim ***** válasza:

Elég nagy vagyok már, hogy el tudjam dönteni, hogy mikor megyek aludni.

Egyébként apukám tényleg nincs itt, mert már meghalt, ami valóban szomorú, de neked ezért nem kell sírnod.

Amúgy miért kellene illemórára járnom?

tegnap 22:35
 18/21 A kérdező kommentje:
Elég nagy vagy ahoz hogy másnak beszólj és és nagyon nem tudlak sajnálni mert én többet el vesztettem mit te úgy hogy igen és adok egy tippet ha nincsnek barátaid akkor ne platformokon éld ki magad hogy másnak beszólsz
tegnap 22:42
 19/21 anonim ***** válasza:
Egy szóval sem mondtam, hogy sajnálj, és azt se mondtam, hogy nem lennének barátaim. Nem tudom honnan vetted ezeket.
tegnap 22:46
 20/21 A kérdező kommentje:

NYELVTAN!!

Ott volt előtt : ha , istenem ha már kioktatsz akkor olvasni tudjál már .

tegnap 22:49
1 2 3

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!