Kezdőoldal » Szexualitás » Egyéb kérdések » Lányok, ti hogyan látjátok a...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Lányok, ti hogyan látjátok a zuhanyzóban, inkább a szőrös vagy a csupasz punci dominál?

Figyelt kérdés
Idősebbeknél inkább szőrös vagy pont, hogy csupasz vagy fazon. Valamint, baba vagy saláta punci a gyakoribb?

2023. okt. 7. 01:07
1 2 3 4 5 6 7 8
 11/78 anonim ***** válasza:
56%

Úgy bírom azokat, akik ilyenkor felháborodva ideírják, hogy ők nem nézegetik hogy másnak milyen.

Közben a valóságban meg hétszentség, hogy az ellenkezője a helyzet.

Egyébként nem a nézegetésről van szó, hanem hogy látják az emberek egymást pucéran mikor öltöznek, vetkőznek, zuhanyzáskor meg főleg.

Vagy ti a plafonra néztek végig ezalatt az idő alatt? Esetleg behunyt szemmel közlekedtek ezeken a helyeken? Nevetségesek, álszentek vagytok! Lefogadom, ti nők még jobban megnézitek egymást, mint mi a pasik!

2023. okt. 7. 06:55
 12/78 anonim ***** válasza:
80%
Csupasz vagy fazonra borotvált.
2023. okt. 7. 07:09
 13/78 anonim ***** válasza:
19%
az biztos hogy ha beszabadulhatok egy zuhanyzóba dögös futó csajokhoz.. a 24 órás börtönt is bevállalnám :D
2023. okt. 7. 07:30
 14/78 anonim ***** válasza:
29%
#14 ez mind szép és jó, csak félő, hogy az 10 év 7/24 lesz a csillagban. Ott nem túl jó a kaja, bár fogad se sok lesz, mire megszokod a kosztot..
2023. okt. 7. 07:38
 15/78 anonim ***** válasza:
52%

#12 Mi a fax bajod van??

11-es voltam.

2023. okt. 7. 07:47
 16/78 anonim ***** válasza:
16%

#16 csak az, hogy szimplán hülye vagy. Senki sem nézegeti a másikét, és nem is vadássza direkt a pókokat a sarokba szemmel csak amiatt, mert mások meztelenek körülötte. Látják, és kész. Leszarják. De te direkt kiemeld, hogy itt mindenki álszent, és direkt nézegeti.

A másik mondatodbsn pedig gyorsan visszavonsz mindent, hogy senkit sem érdekel Juci pinája, de mégis mindenki tudja hogy milyen.. aha. Persze. 1) lehet, hogy tudom, de azt elhiheted, hogy nagyon nem direkt 2) összefüggéstelen a mondanivalód, és csak vádaskodsz a nagy semmibe.

Szóval kérdezem újból: orvos látott már?

2023. okt. 7. 07:55
 17/78 anonim ***** válasza:
100%

Koliban mindenféle előfordul. A legtöbben valamilyen fazont hagynak.

20N

2023. okt. 7. 07:59
 18/78 anonim ***** válasza:
25%
#17 Én meg rólad gondolom ugyanezeket! Szerintem jobban járunk, ha befejezzük ezt a beszélgetést! Ami szerintem fehér, arra te azt mondod, fekete. És fordítva! Azért, mert valamiben nem értünk egyet, még nem feltétlen kell beleállni a másikba, lehülyézni ismeretlenül, stb. Na csak ennyi! Csao.
2023. okt. 7. 08:02
 19/78 anonim ***** válasza:
25%

15.

azért mert benéztem kukkolni? 10 év.. te hol élsz? :D

egyébként elég jól leírtál egy börtönt.. gondolom.. tapasztalatok?

2023. okt. 7. 08:22
 20/78 anonim ***** válasza:
25%

húúh azért a lefejezésemet még napold el pls :D

kicsit túl komolyan veszed ezt nem?

és kajak anyázol is? azta

2023. okt. 7. 08:50
1 2 3 4 5 6 7 8

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!