Kezdőoldal » Szexualitás » Egyéb kérdések » Szerintetek az nagyon gáz,...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Szerintetek az nagyon gáz, hogy meztelenül kiszálltam tankolni a kocsimba?

Figyelt kérdés

Épp meztelenül vezettem, hajnali 1 óra lehetett, amikor megálltam egy önkiszolgáló benzinkútnál tankolni. Igaz, hogy nem volt ott senki, csak 2-3 autó ment el közbe az úton mellettem, de ilyen 120-al mentek kb. szóval olyan sok idejük csak nem volt nézelődni. Kamera az pedig egyértelműen van. Csak cipő volt rajtam semmi más. Gáz szerintetek? Lehet ebből valami?

24/F

2023. szept. 11. 04:29
1 2 3 4 5 6 7 8 9
 71/84 anonim ***** válasza:
70%

Hát ha nem találtál a hanyatló nyugaton semmi extrát, akkor a száguldó Magyarországon nagy valószínűséggel életed végéig sem fogsz semmi extrát találni, maximum itt a gyékán ilyen meztelenkedős kérdéseket, amire a kérdező kiveri :D

Sokat elárul a Magyarországra visszatelepült magyarokról maga a tény, hogy nem találták meg a hanyatló nyugaton a számításukat. Ez azt jelenti, hogy nekik csak egy Magyarország való -a kolostormalaccal az élen :D

2023. okt. 22. 17:55
 72/84 anonim ***** válasza:
0%

71: Megint nem talált. Multinál dolgozva pályáztam meg nemzetközi állást.

A gyakorin, a 444-en, a telexen és a hvg-n kívül is van élet, javaslom figyelmedbe.

2023. okt. 23. 07:35
 73/84 anonim ***** válasza:
56%

#72 Hidd el, baromira nem érdekel sem az életed, sem az, hogy fidesznyik vagy :D

Azt pedig én döntöm el miből akarok tájékozódni, nem pedig te, akinek csak az orbán rezsim propagandagépezete számít "hiteles forrásnak" :D :D

2023. okt. 23. 09:07
 74/84 anonim ***** válasza:
0%
Szerinted meg az általam említett propadanaoldalak a hitelesek. Tanulj tőlük továbbra is.
2023. okt. 23. 09:14
 75/84 anonim ***** válasza:
56%

Az nem kicsit beteges, ha valaki a saját maga által is elismert propagandaoldalakat tart "hitelesnek".

Propaganda = hazugságok és (káros) ideológiák terjesztése

2023. okt. 23. 09:56
 76/84 anonim ***** válasza:
72%

69

ez jó összefoglalás, de hát ez van ....

2023. okt. 23. 10:33
 77/84 anonim ***** válasza:
72%

64

Igen ő az. Viszont azt hiszem, hogy venezuelai a csaj. Persze attól még jól állna neki az önkéntelen és tartós meztelenség. :)

2023. okt. 23. 19:36
 78/84 anonim válasza:
100%
Egészségedre.
2023. nov. 16. 17:38
 79/84 anonim ***** válasza:
86%
Kedves kérdező, mi lett azóta? :DD
2023. nov. 17. 14:51
 80/84 Lacás1976 ***** válasza:
100%
Már benne lettél volna a hírekben. Mint az üres hév állomáson maszturbáló emberke. Ha én megcsinálnám tuti elvinne a TEK. Magyarországon már a természetbe se lehet meztelenkedni , bárhová megyek megjelennek a kutyások vagy a kutyás gyerekesek 8 biciklin....
2023. nov. 17. 19:22
1 2 3 4 5 6 7 8 9

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!