Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szerintetek az nagyon gáz, hogy meztelenül kiszálltam tankolni a kocsimba?
Épp meztelenül vezettem, hajnali 1 óra lehetett, amikor megálltam egy önkiszolgáló benzinkútnál tankolni. Igaz, hogy nem volt ott senki, csak 2-3 autó ment el közbe az úton mellettem, de ilyen 120-al mentek kb. szóval olyan sok idejük csak nem volt nézelődni. Kamera az pedig egyértelműen van. Csak cipő volt rajtam semmi más. Gáz szerintetek? Lehet ebből valami?
24/F

Hát ha nem találtál a hanyatló nyugaton semmi extrát, akkor a száguldó Magyarországon nagy valószínűséggel életed végéig sem fogsz semmi extrát találni, maximum itt a gyékán ilyen meztelenkedős kérdéseket, amire a kérdező kiveri :D
Sokat elárul a Magyarországra visszatelepült magyarokról maga a tény, hogy nem találták meg a hanyatló nyugaton a számításukat. Ez azt jelenti, hogy nekik csak egy Magyarország való -a kolostormalaccal az élen :D

71: Megint nem talált. Multinál dolgozva pályáztam meg nemzetközi állást.
A gyakorin, a 444-en, a telexen és a hvg-n kívül is van élet, javaslom figyelmedbe.

#72 Hidd el, baromira nem érdekel sem az életed, sem az, hogy fidesznyik vagy :D
Azt pedig én döntöm el miből akarok tájékozódni, nem pedig te, akinek csak az orbán rezsim propagandagépezete számít "hiteles forrásnak" :D :D

Az nem kicsit beteges, ha valaki a saját maga által is elismert propagandaoldalakat tart "hitelesnek".
Propaganda = hazugságok és (káros) ideológiák terjesztése

69
ez jó összefoglalás, de hát ez van ....

64
Igen ő az. Viszont azt hiszem, hogy venezuelai a csaj. Persze attól még jól állna neki az önkéntelen és tartós meztelenség. :)

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!