Kezdőoldal » Szexualitás » Egyéb kérdések » Szerintetek az nagyon gáz,...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Szerintetek az nagyon gáz, hogy meztelenül kiszálltam tankolni a kocsimba?

Figyelt kérdés

Épp meztelenül vezettem, hajnali 1 óra lehetett, amikor megálltam egy önkiszolgáló benzinkútnál tankolni. Igaz, hogy nem volt ott senki, csak 2-3 autó ment el közbe az úton mellettem, de ilyen 120-al mentek kb. szóval olyan sok idejük csak nem volt nézelődni. Kamera az pedig egyértelműen van. Csak cipő volt rajtam semmi más. Gáz szerintetek? Lehet ebből valami?

24/F

2023. szept. 11. 04:29
1 2 3 4 5 6 7 8 9
 31/84 anonim ***** válasza:
80%
Szerintem mindannyian azok vagyunk!
2023. szept. 12. 10:55
 32/84 A kérdező kommentje:
Ahhoz kéne valami elérhetőség privátban, hogy át tudjam majd küldeni. :)
2023. szept. 12. 17:52
 33/84 anonim ***** válasza:
72%
A kúton van kamera. Ha én lettem volna a kutas és le tudom menteni a képet, már fent lennél a yt. on. 😀
2023. szept. 14. 17:06
 34/84 A kérdező kommentje:

Nem lehet, mert az személyiségi jogok megsértése. Keményen megbüntetik érte az üzemeltetőt, ha nyilvánosságra hoz egy kamerafelvételt. :)

2023. szept. 14. 18:51
 35/84 anonim ***** válasza:
84%
#33 arról nem is beszélve h szemétség értem én hogy itélkezel meg nem tetszik de attól nem kéne visszaélni más képeivel / videóival /adataival egyrészt személyi jog sértés és büntetést von maga után másrészt meg miért akarnál olyannal k@baszni akit amúgy nem is ismersz vagy ha ismernéd mit akarsz azzal elérni nem jutsz előbbre törődj a magad életével mindenkinek meg van a maga problémája nem kell még újabb szhart kavarni
2023. szept. 14. 19:03
 36/84 anonim ***** válasza:
80%
Személyiségi jogok?? Ne nevettesd már ki magad! Tudod te mik vannak fent a neten? Esélyes, hogy így is fent van valahol, csak fogalmad sincs róla. Nudista strandokról is rengeteg kép, videó van bizonyos oldalakon, amiről az ott strandolóknak fogalmuk sincs. Vagy a messengeren küldött dickpickek és a küldőik teljes profilja. Vannak erre hivatott oldalak. 😀
2023. szept. 14. 19:16
 37/84 anonim ***** válasza:
100%
#36 a személyi jog másodlagos én a másik oldalát emelném ki azt h eléggé szemétség és mi jó abban h másik életét tönkre tenni holott mindenkinek meg van a maga problémája és van aki emiatt meg is öli magát
2023. szept. 14. 19:20
 38/84 anonim ***** válasza:
100%
Ha nem is tud róla akkor is szemétség és akinek nincs jobb dolga mint másokat alázni h emiatt akár konfliktusai lehetnek akár a szüleivel , tanáraival , munkahelyén, kapcsolataiban vagy az emberek furán néznek rá
2023. szept. 14. 19:22
 39/84 anonim ***** válasza:
80%
Vannak társadalmi normák. Ha valaki ezeket képtelen betartani, számoljon a következményekkel, hogy egy digitális világban, ahol mindenkinél ott a kamerás telefon, amivel elég lefotózni a monitort, tehát ha nincs hozzáférése a letöltéshez, visszanézni akkor is tudja ( dolgoztam ilyen helyen) szóval számoljon vele, hogy pikk pakk fen találja magát a neten. Nem célszerű meztelen flangálni közterületen. Az ilyen figuráknak ez a sorsuk, ez szinte törvényszerű. 😀
2023. szept. 14. 19:32
 40/84 A kérdező kommentje:
Senki nem volt ott. Nyilván, ha lett volna, ki sem szállok. A kamerafelvétel pedig más sztori, mint amikor nudista strandon levideóznak. Azt egy magánszemély követi el, és amire felkerül a netre, azt sem tudják, hogy ki volt. Ha a kutas nyilvánosságra hozná a felvételt, az pedig egyértelmű, hogy ki volt, és egy benzinkút ilyet nem tehet, akár meztelen ember van a felvételen, akár nem. Ha valami arrajáró levideóz és felrak, az más sztori, meg más, amikor egy benzinkút teszi ezt.
2023. szept. 14. 22:55
1 2 3 4 5 6 7 8 9

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!