Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szerintetek az nagyon gáz, hogy meztelenül kiszálltam tankolni a kocsimba?
Épp meztelenül vezettem, hajnali 1 óra lehetett, amikor megálltam egy önkiszolgáló benzinkútnál tankolni. Igaz, hogy nem volt ott senki, csak 2-3 autó ment el közbe az úton mellettem, de ilyen 120-al mentek kb. szóval olyan sok idejük csak nem volt nézelődni. Kamera az pedig egyértelműen van. Csak cipő volt rajtam semmi más. Gáz szerintetek? Lehet ebből valami?
24/F

Biztos lehet ha valóban megtörtént.
Bár nem igen tűnik valòsnak a szörny.
Ha van kamera tudod hogy figyelik azt meg nézik. Miért itt kérdezed meg?
Igen, megtörtént.
De a kamerafelvételt nem nézik vissza minden nap, nem?

Az üzemeltető tudhatja csak. De ha láttad, miért tetted ha félsz a következményektől. Ezért fura hogy valós e az esemény.
Tudok egy nőt aki full exhibicionista. Láttam ahogy egy bulin amin voltam ugyanabban az öltözékben ment ki. Meztelenül a párjával. BDSM buli volt. Őt nem izgatja a kamera hogy mi lesz ha megnézik.

Ennyi idiótát amúgy
Nem állatok vagyunk be ezek szerint te lemaradtál az evolúciós fejlődésben

hát szerintem ha nem történik semmi, akkor eleve meg se nézi a tulaj vagy üzemeltető a kamerafelvételt, csak szépen pörög tovább.
ha mégis, akkor is max felsikít, hogy jaj mit lát, de kis esélyét látom, hogy emiatt rendőrt hívjon. ha mégis, akkor is legosszabb esetben egy garázdaság szabsértéssel megúszod, mivel nem volt szexuális tartalma a cselekménynek.
azért megnéztem volna :D

Oké, tegyük fel, hogy megtetted, mert izgatott. Aztán jót recskáztál rá még a kocsiban.
Ha jön egy válasz, akkor arra is fogsz? Miért nem keresel egy barátnőt inkább?

Szerintem nem gáz. ha belegondolok mi is mennyi hasonló állatságot csináltunk fogadásból ...
Ha meg senki se volt ott, akkor nem lesz ebből smemi, max jót röhögnek ha meglátják, de ez is kérdéses. Nem szokták azt csak úgy visszanézegetni, ha nincs különösebb okuk rá.
Akkor lehet gáz, ha valaki esetleg betelefonált az ott elhaladó autósok közül. De valószínűbb, hogy azok se hittek a szemüknek és annyi.
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!