Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szerintetek az nagyon gáz, hogy meztelenül kiszálltam tankolni a kocsimba?
Épp meztelenül vezettem, hajnali 1 óra lehetett, amikor megálltam egy önkiszolgáló benzinkútnál tankolni. Igaz, hogy nem volt ott senki, csak 2-3 autó ment el közbe az úton mellettem, de ilyen 120-al mentek kb. szóval olyan sok idejük csak nem volt nézelődni. Kamera az pedig egyértelműen van. Csak cipő volt rajtam semmi más. Gáz szerintetek? Lehet ebből valami?
24/F

De megismernélek kérdező:D
K*rva jófej lehetsz, ha így gondolkodsz!

én sajnos nagyon naiv vagyk, de melyek ezek az oldalak? :)

#37-38
ti mire gondoltok, hogy mások életét tönkretenni és alázni?
ki aláz kit? nem értem, amit írtatok ...

Neten orosz és amerikai videót is láttam már, amikor a srác meztelenül tankol és úgy is megy be fizetni :) na az ám a kihívás.
Persze ez se rossz, csak azért az pár fokkal még merészebb.

A kérdező nem a legélesebb kés a fiókban. Szmájlizgat, mekkora hőstettet hajtott végre, nagyjából két hasonszőrű pedig ámuldozik.
Kérdező, éjjel egy mióta van hajnalban? Többször is leírod pedig, egyszerűen lehetetlen téged komolyan venni.

Mivel az ilyen helyek agyon vannak kamerázva, jobban mint a nem önkiszolgáló kutak és rejtett kamerák is vannak nyilván így simán elképzelhető hogy rengeteg szögből készült rólad felvétel és ennek megvan az a veszélye hogy felfog kerülni a netre valahova. Oké hogy nekik ezt bizalommal kell kezelniük ezt a felvételt főleg ha nem történt bűncselekmény meg semmi olyan amiért a felvételt hatóságnak ki kell adják. De a meztelenkedés közszemérem sértés és ha visszanézik a felvételt ami előfordulhat bár nem feltétlen akkor ha ezt meglátja valaki olyan aki szeret szőrszálhasogató lenni, akkor esélyes hogy az a felvétel elfog kerülni olyan személyekhez akik akár meg is bűntethetnek emiatt. Vagy elég ha ott a környéken látott valaki, még ha te ezt nem is tudod és felnyom.
Szóval nem azt mondom hogy gáz, csak ebből később lehet problémád.

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!