Kezdőoldal » Szexualitás » Egyéb kérdések » Szerintetek az nagyon gáz,...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Szerintetek az nagyon gáz, hogy meztelenül kiszálltam tankolni a kocsimba?

Figyelt kérdés

Épp meztelenül vezettem, hajnali 1 óra lehetett, amikor megálltam egy önkiszolgáló benzinkútnál tankolni. Igaz, hogy nem volt ott senki, csak 2-3 autó ment el közbe az úton mellettem, de ilyen 120-al mentek kb. szóval olyan sok idejük csak nem volt nézelődni. Kamera az pedig egyértelműen van. Csak cipő volt rajtam semmi más. Gáz szerintetek? Lehet ebből valami?

24/F

2023. szept. 11. 04:29
1 2 3 4 5 6 7 8 9
 41/84 A kérdező kommentje:
A másik dolog pedig az, hogy nem véletlen, hogy hétfő hajnali 1-kor csináltam, hisz kb 1% az esélye, hogy valaki meglát. Nappal biztos nem merném. Úgy voltam vele, hogy ezt is ki kell próbálni. :)
2023. szept. 14. 22:58
 42/84 anonim ***** válasza:
85%

De megismernélek kérdező:D

K*rva jófej lehetsz, ha így gondolkodsz!

2023. szept. 15. 07:14
 43/84 anonim ***** válasza:
95%

én sajnos nagyon naiv vagyk, de melyek ezek az oldalak? :)

2023. szept. 15. 11:20
 44/84 anonim ***** válasza:
76%

#37-38

ti mire gondoltok, hogy mások életét tönkretenni és alázni?

ki aláz kit? nem értem, amit írtatok ...

2023. szept. 15. 11:27
 45/84 anonim ***** válasza:
100%

Neten orosz és amerikai videót is láttam már, amikor a srác meztelenül tankol és úgy is megy be fizetni :) na az ám a kihívás.

Persze ez se rossz, csak azért az pár fokkal még merészebb.

2023. szept. 15. 11:29
 46/84 anonim ***** válasza:
80%
Istenem,ti erre izgultok? Barmok
2023. szept. 15. 11:51
 47/84 anonim ***** válasza:
76%

A kérdező nem a legélesebb kés a fiókban. Szmájlizgat, mekkora hőstettet hajtott végre, nagyjából két hasonszőrű pedig ámuldozik.

Kérdező, éjjel egy mióta van hajnalban? Többször is leírod pedig, egyszerűen lehetetlen téged komolyan venni.

2023. szept. 15. 12:12
 48/84 anonim ***** válasza:
97%

Mivel az ilyen helyek agyon vannak kamerázva, jobban mint a nem önkiszolgáló kutak és rejtett kamerák is vannak nyilván így simán elképzelhető hogy rengeteg szögből készült rólad felvétel és ennek megvan az a veszélye hogy felfog kerülni a netre valahova. Oké hogy nekik ezt bizalommal kell kezelniük ezt a felvételt főleg ha nem történt bűncselekmény meg semmi olyan amiért a felvételt hatóságnak ki kell adják. De a meztelenkedés közszemérem sértés és ha visszanézik a felvételt ami előfordulhat bár nem feltétlen akkor ha ezt meglátja valaki olyan aki szeret szőrszálhasogató lenni, akkor esélyes hogy az a felvétel elfog kerülni olyan személyekhez akik akár meg is bűntethetnek emiatt. Vagy elég ha ott a környéken látott valaki, még ha te ezt nem is tudod és felnyom.

Szóval nem azt mondom hogy gáz, csak ebből később lehet problémád.

2023. szept. 15. 14:26
 49/84 anonim ***** válasza:
28%
Aki ilyen idióta annak legyen csak gondja belőle,sok idióa meg erre izgul ,vicc az egész
2023. szept. 15. 14:59
 50/84 anonim ***** válasza:
94%
Úgy döntöttem, mára már nem is keresek magamnak esti mesének valót a YT-on...
2023. szept. 15. 20:02
1 2 3 4 5 6 7 8 9

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!