Kezdőoldal » Szexualitás » Egyéb kérdések » Szerintetek az nagyon gáz,...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Szerintetek az nagyon gáz, hogy meztelenül kiszálltam tankolni a kocsimba?

Figyelt kérdés

Épp meztelenül vezettem, hajnali 1 óra lehetett, amikor megálltam egy önkiszolgáló benzinkútnál tankolni. Igaz, hogy nem volt ott senki, csak 2-3 autó ment el közbe az úton mellettem, de ilyen 120-al mentek kb. szóval olyan sok idejük csak nem volt nézelődni. Kamera az pedig egyértelműen van. Csak cipő volt rajtam semmi más. Gáz szerintetek? Lehet ebből valami?

24/F

2023. szept. 11. 04:29
1 2 3 4 5 6 7 8 9
 61/84 Nakedguy ***** válasza:
84%
Szerintem egyáltalán nem gáz. Baromira tetszik. Én is sok őrültséget, meredek dolgot tettem már meztelenül, pusztán azért mert pucéran érzem jól s kényelmesen magamat. Nincs bennem szeméremérzet. 43 F
2023. okt. 19. 10:13
 62/84 anonim ***** válasza:
79%

Látom vagyunk egy jo páran akik mernek merész vad dolgokat csinálni meztelen.

Kellene csinálni valami ilyen exrém, vad meztelenkedös csoportot.

2023. okt. 20. 04:48
 63/84 anonim ***** válasza:
79%

Én ezzel a nővel csinálnék egy vad meztelenkedős csoportot... :)

[link]

2023. okt. 20. 05:40
 64/84 anonim ***** válasza:
100%

Ez a gyönyörű török csaj Aida Yespica. Van itt még néhány fotó róla a sok millióból:

[link]

2023. okt. 22. 10:29
 65/84 anonim ***** válasza:
20%

na mi lett veled kérdező?

azóta volt vmi?

egyébként nem nagy durranás, csak ugye a magyarok olyan prűdek, hogy nálunk minden ilyen rögtön kiveri a biztosítékot, tőlünk Nyugatabbra meg max mosolyognak rajta egyet és kész.

2023. okt. 22. 11:56
 66/84 anonim ***** válasza:
0%

Magyarország nem a hanyatló nyugat, hanem a száguldó putyini kelet, az orbáni ál-keresztény és ál-konzervatív, a legkeletibb neofasiszta és neonáci orbanisztán.

Ha nem tetszik, el lehet menni a hanyatló nyugatra, vagy még közelebb Putyinhoz, vagy a többi diktátorhoz ;)

2023. okt. 22. 12:16
 67/84 anonim ***** válasza:
0%
66. Ne sírj már, legyen valami tartásod. Hótt ciki.
2023. okt. 22. 12:41
 68/84 anonim ***** válasza:
56%
Szerintem az jóval nagyobb ciki, hogy te még mindig ott siránkozol a birkanyájban, én meg már 12. éve a hanyatló nyugaton nevetek a magadféléken :)
2023. okt. 22. 13:23
 69/84 anonim ***** válasza:
70%
#68 A birkáknak is van tartása. Már 13 éve tartják el a kolostordisznót és az udvartartását (NER) közpénzből, miközben a meztelenkedés a legnagyobb problémájuk :D :D
2023. okt. 22. 13:27
 70/84 anonim ***** válasza:
22%

Kinek a nagy problémája a meztelenkedés? Itt vergődtök, odáig vagytok a gyönyörtől egy piti kérdésen, szerencsétlen kérdező meg odavan, mekkora hőstettet hajtott végre. Ki a szart érdekel, hogy ki mikor meztelen, ha ez a legnagyobb öröme.

A hanyatló nyugaton én is huzamosabb ideig voltam. Nem volt semmi extra.

2023. okt. 22. 14:54
1 2 3 4 5 6 7 8 9

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!