Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szerintetek az nagyon gáz, hogy meztelenül kiszálltam tankolni a kocsimba?
Épp meztelenül vezettem, hajnali 1 óra lehetett, amikor megálltam egy önkiszolgáló benzinkútnál tankolni. Igaz, hogy nem volt ott senki, csak 2-3 autó ment el közbe az úton mellettem, de ilyen 120-al mentek kb. szóval olyan sok idejük csak nem volt nézelődni. Kamera az pedig egyértelműen van. Csak cipő volt rajtam semmi más. Gáz szerintetek? Lehet ebből valami?
24/F

Látom vagyunk egy jo páran akik mernek merész vad dolgokat csinálni meztelen.
Kellene csinálni valami ilyen exrém, vad meztelenkedös csoportot.

Ez a gyönyörű török csaj Aida Yespica. Van itt még néhány fotó róla a sok millióból:

na mi lett veled kérdező?
azóta volt vmi?
egyébként nem nagy durranás, csak ugye a magyarok olyan prűdek, hogy nálunk minden ilyen rögtön kiveri a biztosítékot, tőlünk Nyugatabbra meg max mosolyognak rajta egyet és kész.

Magyarország nem a hanyatló nyugat, hanem a száguldó putyini kelet, az orbáni ál-keresztény és ál-konzervatív, a legkeletibb neofasiszta és neonáci orbanisztán.
Ha nem tetszik, el lehet menni a hanyatló nyugatra, vagy még közelebb Putyinhoz, vagy a többi diktátorhoz ;)

Kinek a nagy problémája a meztelenkedés? Itt vergődtök, odáig vagytok a gyönyörtől egy piti kérdésen, szerencsétlen kérdező meg odavan, mekkora hőstettet hajtott végre. Ki a szart érdekel, hogy ki mikor meztelen, ha ez a legnagyobb öröme.
A hanyatló nyugaton én is huzamosabb ideig voltam. Nem volt semmi extra.
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!