Kezdőoldal » Szexualitás » Egyéb kérdések » Szerintetek az nagyon gáz,...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Szerintetek az nagyon gáz, hogy meztelenül kiszálltam tankolni a kocsimba?

Figyelt kérdés

Épp meztelenül vezettem, hajnali 1 óra lehetett, amikor megálltam egy önkiszolgáló benzinkútnál tankolni. Igaz, hogy nem volt ott senki, csak 2-3 autó ment el közbe az úton mellettem, de ilyen 120-al mentek kb. szóval olyan sok idejük csak nem volt nézelődni. Kamera az pedig egyértelműen van. Csak cipő volt rajtam semmi más. Gáz szerintetek? Lehet ebből valami?

24/F

2023. szept. 11. 04:29
1 2 3 4 5 6 7 8 9
 51/84 anonim ***** válasza:
100%

na erre leszek kíváncsi. kb ugyanaz a helyzet, azaz pl ő nudista, és ha nem volt szexuális töltete a dolognak, akkor tényleg érdekel, mire jutnak.

de azért azt is irigylem, akinek ilyen hülyeségekért van ideje feljelentést tenni ...

[link]

2023. szept. 15. 20:55
 52/84 A kérdező kommentje:

Azért az durva, hogy pár embernek ez annyira elképzelhetetlen, hogy azt hiszik, hazudok. Pedig nem egy nagy durranás. Ha úgy mentem volna be fizetni, akkor megérteném, hogy nem hiszik el, na de egy önkiszolgáló benzinkútról beszélünk, éjjel 1 órakor.

Különben nem értem, hogy miért ne lehetnénk meztelen, ha nincs szexuális töltete a dolognak. Nem húzogattam rá a cerkámat, meg semmi. Nyilván egy iskola, vagy egy óvoda előtt, ahol jönnek mennek a gyerekek, valóban elítélendő, de amit én tettem, az szerintem messze nem az.

2023. szept. 16. 01:15
 53/84 anonim ***** válasza:
100%

Én nem ítéllek el, felőlem aztán a boltba is mehetsz vásárolni meztelenül, sőt a gyerekeimet is úgy nevelem, hogy ami természetes, azt nem kell tabusítani, nem kell szégyellni, azaz ők se botránkoznának meg.

Az a helyzet, hogya magyar ember nagyon prűd általában. Aztán külföldi ismerősöm meg azt meséli, hogy ők minden nap meztelenül futnak X távot a tengerparton és a kutyát nem érdekli. Csak mert jól esik, és ott a rendőr is, de neki sincs kifogásolnivalója.

Érdekes ... mindenesetre ha szavazni kellene, és inkább azt a gombot nyomnám meg, hogy jó poén, minthogy "bűncselekmény" vagy "erkölcstelen".

2023. szept. 16. 06:36
 54/84 A kérdező kommentje:
Úgy van! :)
2023. szept. 16. 07:35
 55/84 anonim ***** válasza:
100%
Remélem lesz olyan világ egyszer, hogy aki meztelen akar lenni, az nyugodtan meztelenkedhessen. Nelegyen belöle semmi botrány, meg szenzáció
2023. szept. 16. 16:32
 56/84 anonim ***** válasza:
22%
Én remélném ebben az esetben, hogy egy ismerős lány meztelen akarna lenni. Soha nem is hallottam más lányról akinek 75G lett volna a melltartómérete.
2023. szept. 16. 19:18
 57/84 anonim ***** válasza:
68%

"Különben nem értem, hogy miért ne lehetnénk meztelen, ha nincs szexuális töltete a dolognak. Nem húzogattam rá a cerkámat, meg semmi."

Menj be meztelenül -mindenféle szexuális töltet nélkül- a legközelebbi rendőrségre, és kérdezd meg, hogy miért nem lehet meztelenül nyilvános helyeken lenni.

Ja, és vigyél magaddal néhány napi hideg élelmet is...

2023. szept. 17. 11:21
 58/84 anonim ***** válasza:
0%
57: szerintem kapna kaját.
2023. szept. 17. 20:55
 59/84 anonim ***** válasza:
68%
Rabruhát előbb adnának neki, mint enni...
2023. szept. 17. 21:25
 60/84 anonim ***** válasza:
90%

Minden este kapna jóéjt kukit :)

Máris nem irogatná ide a hülyeségeit :D

2023. szept. 19. 08:50
1 2 3 4 5 6 7 8 9

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!